2023-05-18 659 瀏覽
自選沙律得菜 好似收左120 蚊 蛋 牛油果 紅洋蔥 cauliflower broccoli 湯 我唔想要佢d dressing因為好唔健康 我跟住叫佢加Oliver oil 同salt, 但員工無mix埋落沙律度 只係方左兜菜之後起上面加 收左d沙律唔夠油。跟住加左三文魚 蛋 西蘭花 caul6同埋牛油果 個牛油果落得好少 三文魚勁少 蛋有2隻 (因為我order 2份 )我覺得個cauliflower 西蘭花好食 但因為唔夠沙律油成個沙律好dry 請改善 同埋建議加kale. 我問職員洋蔥湯有無糖 佢好奇怪咁望住我 因為我keto 梗 我唔食甜野 所以呢間野最好唔好飲湯 佢d湯有落雞粉 唔健康 如果keto 去一定要小心叫
自選沙律得菜
好似收左120 蚊