2022-12-05 4283 瀏覽
星期一去唔算多人,順利坐到request嘅window seat,飽覽無敵海景❤️❤️Afternoon tea set睇到點心籠同荷葉,相信大家都估到係fusion tea set,西式tea就食得多,可能因為本身冇咩期望,中西合璧又幾驚喜😍😍職員好細心介紹每款食物同食嘅次序:鹹點 (右邊下至上)牛肉他他🧆油甘魚夾餅🌮炸雞迷你漢堡🍔👍🏻👍🏻五花肉夾包🥪👍🏻甜點 (左邊上至下)栗子蒙布朗撻檸檬柚子圓球🍋法式薑味焦糖布丁🍮👍🏻👍🏻朱古力麵豉泡芙🍫👍🏻英式鬆餅 Scones (原味&朱古力味🍫)最驚喜係法式薑味焦糖布丁,本身唔係幾鍾意食薑,但係呢個薑味唔算好重,冇平時啲焦糖布丁咁膩,又可以中和下鹹點嘅味😍😍飲品我哋揀咗Persimmon Peach🍑同Earl Grey,peach tea好香好清新🌸🌸整體嚟講都幾驚喜,食開傳統西式tea想試下其他tea同鍾意海景嘅,不妨一試❤️❤️

Afternoon tea set

職員好細心介紹每款食物同食嘅次序:

鹹點 (右邊下至上)
牛肉他他🧆
油甘魚夾餅🌮
炸雞迷你漢堡🍔👍🏻👍🏻
五花肉夾包🥪👍🏻

甜點 (左邊上至下)
栗子蒙布朗撻
檸檬柚子圓球🍋
法式薑味焦糖布丁🍮👍🏻👍🏻
朱古力麵豉泡芙🍫👍🏻
英式鬆餅 Scones (原味&朱古力味🍫)

Afternoon  tea  set
2022-01-03