招聘中
最高可達 $18,000
月薪
係K11 Musea 行完街街準備返屋企果時,朋友話不如食埋飯先返去啦,咁我地就去左依間食新加坡菜嘅餐廳食飯😊餐廳位置方便,離港鐵站只需要五分鐘路程🚇餐廳座位闊落舒適,而且以開放式設計,感覺好開揚空間感大🍽用電話落單唔使十分鐘就有得食啦,仲要係熱辣辣🔥🔥文華海南雞飯$123招牌菜點都要試吓嘅,用木盤送上又三色醬(黑醬油、薑蓉、自家製辣椒醬)、海南雞、油飯、清雞湯組成,海南雞肉質鮮嫩,雞皮咬落爽口,皮同肉中間仲有一層薄薄嘅啫喱狀雞油,配埋三色醬就有唔同層次嘅味道,而油飯唔會太油而且好香,可借就係份量有啲不足😞招牌大蝦喇沙$163碗入面嘅大蝦相當吸引,十蝦都幾大隻味道又鮮甜,而且已經剝左殼🦐,另外仲有雞蛋同豆卜,最正係個喇沙湯底好惹味,本身啲米線食晒之後都要拎嚟撈飯食🍚咖喱豬肋骨煲配白飯及香脆薄餅$122用煲仔裝住熱辣辣,每條豬肋骨都沾滿咖哩,咖喱味相當濃郁惹味,配飯同薄餅非常夾👍另外有茄子🍆同細細個薯仔🥔增加口感雞肉沙嗲(六串)$98本身味道已經夠味,肉質彈牙,再配沙嗲醬令味道再上一層整體來講,食物質素唔錯,只係份量有少少不足,而員工親切友善主動

用電話落單唔使十分鐘就有得食啦,仲要係熱辣辣🔥🔥

文華海南雞飯$123

招牌大蝦喇沙$163

咖喱豬肋骨煲配白飯及香脆薄餅$122

雞肉沙嗲(六串)$98
本身味道已經夠味,肉質彈牙,再配沙嗲醬令味道再上一層