2020-01-22 1205 瀏覽
超級大滿足嘅一晚❣️第一次去銅鑼灣 Zeng 🍸happy hour + 🍽dinner + 🥰shisha無論環境、食物定氣氛都令人十分享受️😌 下次一定會再黎🙌🏻-📍位於銅鑼灣V Point 30樓, 室內環境有格調, 室外個景無得輸🥰食物方面主要走fusion菜路線, 揉合中西食材同烹調方法🧑🏻‍🍳Shisha亦係此行重點之一💪🏻-▫️BITES▫️Truffle Fries🍟松露薯條係每次我去酒吧嘅必點item😉又熱又脆嘅幼薯條灑上松露, 配松露蛋黃醬, 食到我停唔到🤭-▫️SEAFOOD▫️Sichuan Escargot🌶⚠️超推介⚠️西式田螺配四川麻辣汁, 以涼拌方式上枱💁🏻‍♀️麻辣汁嘅味道好突出, 拌隨爽口青瓜🥒同木耳為成道菜加添口感🤤-▫️STARCHES▫️Mentaiko Udon Carbonara🍝以意式Carbonara方法烹調烏冬, 醬汁加入日式明太子~~彈牙烏冬掛上creamy醬汁, 濃度剛好唔會太膩😋-去酒吧當然必試Signature Cocktail & Mocktail🙆🏻‍♀️🍸Apple Of My Eye 賣相💯 Apple Brandy配自家制肉桂, 愛肉桂嘅你
超級大滿足嘅一晚❣️
無論環境、食物定氣氛都令人十分享受️😌 下次一定會再黎🙌🏻

Shisha亦係此行重點之一💪🏻
▫️BITES▫️Truffle Fries🍟
松露薯條係每次我去酒吧嘅必點item😉
又熱又脆嘅幼薯條灑上松露, 配松露蛋黃醬, 食到我停唔到🤭

▫️SEAFOOD▫️Sichuan Escargot🌶

彈牙烏冬掛上creamy醬汁, 濃度剛好唔會太膩😋

🍸Apple Of My Eye 賣相💯 Apple Brandy配自家制肉桂, 愛肉桂嘅你一定要試😌
🍹Peach Hawaii 濃濃香甜桃味嘅沙冰, 好fresh🍑

💬Tailor Make You Own Shisha - Fruity 🥰
❗️此行重點之一, 真心推介一定要試🤗
除左有Zeng's Special Mix, 亦可以隨自己心情同個人口味tailor-made📝
Service好店員細心介紹, 了解客人喜好調教口味👍🏻
今日我地偏好Fruity口味, shisha本身濃度夠, 調味好, 配埋個景同成個氣氛, 真係勁relax!☺️☺️☺️

• Shisha