2020-07-03 202 瀏覽
是日同HONEY去金鐘買野,行行下來到哩間好出名的漢堡店,佢主打的漢堡都系好多人推介的,去到店舖,藍白色的格局,同HONEY點左HONBO 2.0,DOUBLE CHEEZE BUGER另外都點左FRIES同埋SWEET PHOTO FRIES同埋兩杯OLD SCHOOL DRINK,GINGER LIME LEMONADE同埋GREEN LEMON TEAGINGER LIME LEMONADE,GREEN LEMON TEAGINGER LIME LEMONADE同埋GREEN LEMON TEA都偏向酸的,夏日炎炎真的好爽的感覺,HONBO 2.0 & FRIESHONBO有唔同size ,我就嗌咗2.0HONBO 2.0 佢嘅肉味真的好正,另外加埋生菜,酸瓜,肉身好JUICY,另外麵包系脆脆地, FRIES真的好食過麥XX,食得出唔系萬年油炸,真的好FRESH,DOUBLE CHEEZE BUGER & SWEET PHOTO FRIESDOUBLE CHEEZE BUGER 真的好正,食到滿滿都仲有的芝士,一口都系芝士加肉,真的好JUICY~~SWEET PHOTO FRIE
是日同HONEY去金鐘買野,行行下來到哩間好出名的漢堡店,

佢主打的漢堡都系好多人推介的,
去到店舖,藍白色的格局,

另外都點左FRIES同埋SWEET PHOTO FRIES

HONBO 2.0 & FRIES

HONBO有唔同size ,我就嗌咗2.0

一口都系芝士加肉,真的好JUICY~~
SWEET PHOTO FRIES 粗身的薯條,加埋茄汁真的好好食,
果然高質素,好耐無食咁好食的BUGER啦!
2020-07-02