聽同事講HKTB 搞左個香港盛宴,除咗有唔同discount 之外,某app 亦都有同唔同餐廳搞Tasting Menu,分左五款食材有相應嘅Menu (松露、牛、海膽、蟹、生蠔) 因為BB就生日,都要稔帶佢食乜,所以我就去個網搵下有咩餐廳同野食(因為個人有選擇困難症,到時再稔食咩通知都中伏,所以偏向睇定食咩先) 睇睇下見到海膽Menu 覺得呢間無論係菜式、價錢同環境上都唔錯,於是選咗呢間,結果都無失望到: 當日叫左兩個set1) 個湯勁濃,好夠味;Salad亦都好新鮮2)海膽鴨肝多士整得勁好食,舊鴨肝入口即溶3)主菜係海膽意粉,其中有個加$100轉左Prime rip,我想講個Main dish真係超好食,尤其係舊Rip,肉質鮮嫩,平時個人比較細食,食扒通常食一半就唔想再食,但呢次我去到飽既時候都繼續食落肚,因為真係勁好食,扒個質素吊打出面幾條街4)去到甜品果part,我request jor 想畫碟,所以個Dessert就寫左Happy birthday !仲有埋蠟燭,so good! 個Coconut Sorbet都好好食而男朋友當日亦都食得好滿意!有機會都會想再嚟試下其他嘢

當日叫左兩個set
1) 個湯勁濃,好夠味;Salad亦都好新鮮