陪老婆係旺角行街行到攰唔講唔知,原來兆萬隔離既中國移動旗艦店3樓有一間又有風格又可以hea下既coffee shop!我都係咁岩望到樓下既水牌先至留意到!食完覺得正,當然要推薦比大家!第一,環境係好有feel!我參透左呢到design既重點就係以 “圓”做主題,無論係bar枱,枱,椅,還是牆身設計,都係圓!好特別!亦都坐得好舒服咁岩搭lift既時候見到2個後生女上黎話報名學拉花,先知原來有拉花工作坊然後見到生日有限定咖啡好想飲呀,可惜老婆3月岩岩過左生日啦要左其中一個主菜,12小時慢煮牛!份量唔算多,貴精不貴多吧!所以一定要叫埋其他小吃先夠飽!但係牛柳真係岩岩好熟,好軟身,有牛味,超好食!配菜都超有心思!焗薯剛剛好!仲有甘筍,同瓜,好鮮甜!另一碟吸睛小食,香腸拼盤唔同既香腸有唔同既口感,除左有一條辣辣地既腸太咸食唔慣外,其他都好食!尤其喜歡爆芝士個條!店員仲有求必應地提供茄汁沾d茄汁,酸酸甜甜咁,食腸無咁滯!過程中真係唔少得一杯cocktails!!最特別係呢到提供cocktail coffee,真係第一次飲!叫左coffee honey,由double expresso, honey
陪老婆係旺角行街行到攰

我都係咁岩望到樓下既水牌先至留意到!
食完覺得正,當然要推薦比大家!

第一,環境係好有feel!
我參透左呢到design既重點

然後見到生日有限定咖啡

好想飲呀,可惜老婆3月岩岩過左生日啦
慢煮牛柳

要左其中一個主菜,12小時慢煮牛!
份量唔算多,貴精不貴多吧!
所以一定要叫埋其他小吃先夠飽!
但係牛柳真係岩岩好熟,好軟身,有牛味,超好食!
配菜都超有心思!焗薯剛剛好!
仲有甘筍,同瓜,好鮮甜!
香腸拼盤

另一碟吸睛小食,香腸拼盤

店員仲有求必應地提供茄汁

沾d茄汁,酸酸甜甜咁,食腸無咁滯!
Coffee’s  honey

過程中真係唔少得一杯cocktails!!
最特別係呢到提供cocktail coffee,真係第一次飲!叫左coffee honey,由double expresso, honey,dark rum同lemon juice而成,雖然飲唔到lemon juice既味,但或者已經暗中中和左expresso既苦澀味!
Rum酒配高質coffee,神奇地幾夾!
咖啡泡沫甜蛋

最後仲叫埋甜品,好正既甜蛋泡沫,口感似梳乎厘!

仲有超正超滑奶味道既咖啡雪糕!
真心想叫多杯!

整體價錢可接受,main course較高價!
但18:00前有all day breakfast
2019-04-28