今日放工喺銅鑼灣嗰邊, 交通問題依家放咗工約人嘅話就早早食飯, 好多食肆 都多咗優惠。我們去了銅鑼灣The Stadium happy hour.開始有萬聖節嘅裝飾~~呢個價錢銅鑼灣區嚟講好抵饮👍 $38 (1 pint) 全日都係喎 ~~ All Day 🍺🍺安排咗window seat, 好開揚! 空間闊落,而且有好多球隊活動為主題嘅裝飾, 感覺有活力。菜色以美色為主,pizza,意粉 ,小食,選擇很多。order 了啤酒 就梗係要配pizza。夏威夷特式薄餅$158賣相同顏色就差咗少少, 不過味道又唔錯, 芝士 溶在火腿上, 再加上 分量適中嘅千島醬和菠蘿粒, 味道非常夾。 Pizza 底亦焗得好脆, 好似食cracker 咁, 冇咁heavy。 配啤酒一流!朋友點了晚餐 [ 酥皮焗鮮帶子三文魚] 做得唔錯, 未切開已經聞到酥皮好香嘅牛油味, 試了一件, 酥皮層次分明又夠香, 切開嘅係焗三文魚夾雜着帶子肉和菠菜。 好少有焗嘅三文魚可以咁嫩滑, 直情有種食蟹肉嘅感覺, 帶子肉唔算好厚 但亦鮮甜。还配上蒜蓉炒香嘅蔬菜條。餐汤應該係青豆馬鈴薯打成蓉, 睇嚟相當健康。兩款醬汁酸酸地,其中

開始有萬聖節嘅裝飾~~

菜色以美色為主,pizza,意粉 ,小食,選擇很多。

order 了啤酒 就梗係要配pizza。

夏威夷特式薄餅$158

酥皮焗鮮帶子三文魚

朋友點了晚餐 [ 酥皮焗鮮帶子三文魚]
, 直情有種食蟹肉嘅感覺, 帶子肉唔算好厚 但亦鮮甜。

还配上蒜蓉炒香嘅蔬菜條。

餐汤應該係青豆馬鈴薯打成蓉, 睇嚟相當健康。

兩款醬汁酸酸地,其中一款似泰式嘅醬料, 同樣美味!😋👍
酥皮焗鮮帶子三文魚