2019-08-12 28 瀏覽
Happy Friday, 當然找地方試新野,這裏相當寬闊,好多設備,供客人玩,好似飛鏢,美式桌球枱,好適合一大班人開party 。  用餐當天有一班後生仔在開 party, 見佢地玩得非常興奮開心.  這餐廳食物,好特別,有啲中西合璧。我們叫了西班牙黑毛豬梅肉扒,黑毛豬燒得焦香,另上Apple sauce 還有不同嘅配菜,蘆筍新鮮,雜菇加少少甜汁,本人好喜歡,再加上燒得適中嘅薯仔,避風塘雞中翼,第一次喺西餐廳見到這道菜,當然要試吓,香脆嘅蒜蓉加小小辣椒,辣辣地好野味,外皮好脆,肉質柔嫩。當然唔少得,每晚嘅蔬菜,欖油蒜香西蘭花,味道適中,又不會太林及太硬,好有家嘅感覺。飲品方便, Victoria Secret - 好fresh, 小小的 soda, 又不會太甜。Rainbow orange ,個名同賣相真係好貼切,而且真係有橙味,味道到OK。

這餐廳食物,好特別,有啲中西合璧。

西班牙黑毛豬梅肉扒

避風塘雞中翼