2023-10-31
香港有多間日本平民迴轉壽司係香港開啦 ~知道消息之後,即刻預約訂枱,試試味道如何,同友店既菜式又有咩分別呢。我哋訂左平日夜晚9點鐘,8點半去到唔太多人等位。大家book唔倒枱可以walk-in 碰下運氣,9點後開始有空枱。店入面裝修簡潔,以木色系裝飾配以深藍,有卡位同吧枱。吧枱每個位都有部平板俾大家點餐。枱面有5款醬油,係店鋪特色之一。亦提供抹茶粉🍵俾大家沖。點餐後,好快就送到,但就無公眾迴轉帶俾大家睇啱就拎黎食。最引人注目的係富士山軍艦🗻,餡料好多,有三文魚、吞拿魚同白身魚選擇。壽司的三文魚同帶子都鮮味吸引🤩。壽司種類同烹調方法好多元化,有友店無的手卷,亦有熱食、茶碗蒸、炸物、甜品令供應~埋單㩒結帳就直接到收銀台,如果2個人黎食坐吧枱,又用左2部機落單點餐,食完記得2部都㩒埋單啊~唔係就要店員入番去幫你㩒~我哋食完評價係點都要黎試一次,唔洗等位就可以食多次乏大家快啲試下啦~特色醬油:九州風|四國風| 關東風 |北海道|特製
特色醬油:九州風|四國風| 關東風 |北海道|特製