2021-08-31
真係未試過食自助餐要早一個月book定,要同朋友們夾埋日子就難上加難,不過有心約一定夾到,呢間個個月都好full,book完仲要比留位訂金先confirm booking,最後會係埋單度扣返訂金。如果係甜品榴槤控的話,可以來試下,呢度啲甜品主要都係圍繞住榴槤,可惜我係唔食榴槤嘅😂,不過瑞士卷都頗出色,抹茶系列都出色,剩係食Godiva同Movenpick都圍返本啦,順帶一提,呢度Godiva都加入左少少榴槤去,但味道唔係好強烈,就算唔食榴槤嘅我都唔覺。由於我係食肉獸,又唔怕高膽固醇,所以我主力食鵝肝,龍蝦(基本上隻隻都帶膏,係refill得比較慢),蟹腳,刺身,炸天婦羅,黑松露蟹肉,牛仔骨等,我要特別講下個中湯,真係好好飲,我自己都飲左3碗😋價錢雖然係貴啲,但自助餐最梗要係開正你啱食個范,如果你比得貴,去到選擇唔係你中意食嘅,幾抵都無用。