2019-09-22
今次係二訪,第一次嚟嘅時候覺得唔錯,可以encore,今次有朋友話想試所以帶佢嚟,今次同上次嚟都相隔好耐了🤔今次覺得佢哋好多方面都有進步👍🏻.呢個霓虹燈好有知名度😎.首先,佢哋嘅菜式好特別、創意同fusion,呢一點唔洗多講😆味道都好出色呢!👏🏻.雙籽三杯風味三文魚他他(三文魚籽,飛魚籽)配香脆雲吞皮 $148賣相吸引!😍味道好豐富、有層次感,辣辣哋好開胃!配香脆雲吞皮真係好正呀😭❤️呢個食多多先會夠喉呀🤣.石澳梅菜扣和牛臉頰配煎腸粉及煙肉炒椰菜仔 $182好特別嘅配搭!啲牛肉超腍同好入味!!🤤椰菜仔我鍾意食呀,煎腸粉都ok,如果味道再重口味啲會更正😋.Xo醬燒無激素日本雞頸肉西京式廖孖記腐乳烤肥鴨肝配溫泉蛋 三重縣越光米 $192哈哈個菜式名好長呀😂感覺到有好多配料同調味🤣👍🏻日本雞頸肉幾特別,比較少地方食到,唔肥膩~鴨肝好味🤤溫泉蛋正呀!🧡啲米粉好好食!每條都好入味呀😍.夠薑思樂冰 $118好飲wo!非常容易入口😎咸檸氈 $118味道好似咸檸7咁,都易入口,不過咸檸好似落重手咗🤣
呢個霓虹燈好有知名度😎
石澳梅菜扣和牛臉頰配煎腸粉及煙肉炒椰菜仔 $182