2019-09-20 1034 瀏覽
Family Day—綠茵閣今日同屋企人去食Buffet,成人每份$358 七折 加一,都算係幾抵食既一間!首先,先講刺身同冷盤!刺身水準一般,除了八爪魚,還有三文魚、吞拿魚及希靈魚四款!冷盤方面,有幾款小菜沙律,芝士小番茄,火腿片沙律!仲有幾款沙律菜,粟米,蕃茄仔,同幾款醬汁!海鮮冷盤有青口,蝦,蜆 三款,不錯!湯有南瓜湯同中式海鮮羹(一中一西)粥有柴魚花生粥!家人話好食,我就無試了!太飽😂😂😂熱盤有幾款串燒,燒牛肉,燒賣,魚,咖哩,炒飯等等。。。湯麵櫃位可以自選配料(扎肉,魚蛋,菜,河粉,米粉等等),湯底有冬陰功湯/清湯!冬陰功偏辣,我自己再加辣,過癮🤭雪糕方面,係Movenpick,lunch buffet 有三款口味,士多啤梨,朱古力,雲尼拿!甜品方面仲有豆腐花Tim! 飲品方便都算幾多,有柑桔檸檬,蘋果烏龍茶?,仲有兩部咖啡機!總括而言,食物款式不多,但每一款都好有心機整👍🏾👍🏾👍🏾 相比起好多款,但每款都唔好食,我會選擇前者!呢個價錢性價比高 ,服務都好好,屋企人話好耐無見過有員工甘有Passion甘好服務!下次有機會一定會再來。
Family Day—綠茵閣

今日同屋企人去食Buffet,成人每份
$358 七折 加一,都算係幾抵食既一間!

首先,先講刺身同冷盤!
刺身水準一般,除了八爪魚,還有三文魚、吞拿魚及希靈魚四款!
海鮮冷盤有青口,蝦,蜆 三款,不錯!

湯有南瓜湯同中式海鮮羹(一中一西)
粥有柴魚花生粥!家人話好食,我就無試了!太飽😂😂😂

熱盤有幾款串燒,燒牛肉,燒賣,魚,咖哩,炒飯等等。。。

湯麵櫃位
冬陰功偏辣,我自己再加辣,過癮🤭

甜品方面仲有豆腐花Tim!