滾得囍宮廷火鍋小炒

Big Boils Club
餐廳: 滾得囍宮廷火鍋小炒
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
呢間北角嘅火鍋我成日都同屋企人嚟食❤️因為佢哋嘅花膠雞窩底係我覺得喺香港數一數二嘅湯底❤️個湯頭用咗真正嘅花膠同新鮮嘅黃油雞淆成勁甜勁補另外仲有雞件俾我哋慢慢再食🤪未開餐已經飲咗幾碗湯配料嘅選擇真係非常之多首先要隆重推介佢哋嘅牛肉拼盤😂好抵食我哋知道牛肉係打邊爐嘅精髓所以我哋要左手切頂級安格斯牛肉😍佢哋嘅擺盤都極度精美😂真係好有宮廷式嘅感覺安格斯牛肉好新鮮樓下有大量嘅冰坐底所以佢哋嘅肉汁都仲可以keep到🤪入口即溶 !!肉質鮮美 而且油花豐富 我自己就淥到七成熟左右就算另外要咗肉丸拼盤🤪前後有成10粒手打丸 有五種味道我自己覺得墨魚丸牛肉丸都好正🤗手打真係唔同 好彈牙又juicy 仲有我哋每次黎都會嗌嘅餃子拼盤🤪🤪餃子大大隻 餡料好豐富最令我覺得深刻嘅就係有一個牛肉餡😍勁好食 而且佢哋餃子皮好薄好滑 必嗌!!另外我哋仲叫咗雜菌拼盤🤭顧名思義就係唔同嘅菇類放埋一齊女仔一定好鍾意食😂基本上我同家姐兩個人都食咗大半盤因為佢哋同花膠湯底真係好夾😍粟米-我覺得份量應該係出面嘅一個Double😂一開始就將佢放咗落湯底到成個感覺仲升華咗炸芋頭片-勁好食!! 入湯即時拎返上黎享受炸午餐肉片-!!作為午餐肉
呢間北角嘅火鍋我成日都同屋企人嚟食❤️

手打真係唔同 好彈牙又juicy

仲有我哋每次黎都會嗌嘅餃子拼盤🤪🤪
餃子大大隻 餡料好豐富
最令我覺得深刻嘅就係有一個牛肉餡😍
勁好食 而且佢哋餃子皮好薄好滑 必嗌!!

另外我哋仲叫咗雜菌拼盤🤭
顧名思義就係唔同嘅菇類放埋一齊