2022-08-05
突然好掛住Outdark既炸雞🍗所以又黎咗😋☑️香蒜蜜糖炸雞 $178黎Outdark點可以唔叫炸雞,炸雞既皮唔會厚,外脆內Juicy,加埋蜜糖,香香甜甜😋炸雞除咗有雞之外,仲有薯條同薯格,一啖接一啖🤭☑️芝士豬肋骨 $338難得今次4個人一齊食可以share啲大份既野,甘耐冇返韓國🇰🇷有啲掛住芝士排骨添❗️豬肋骨既份量有好多,面上裹滿左厚厚既芝士🧀鐘意食芝士既人一定會鍾意哩個,啲排骨完全唔會辣🌶就算唔太食得辣都唔洗驚~側邊竟然仲有我最鍾意既菠蘿😍☑️炸醬麵 $98哩到既炸醬麵都好好食,麵既軟硬適中,咬起上黎有咬勁,炸醬亦好香,同埋哩到有樣唔同既就係,一般炸醬麵用肉粒🐷哩到既肉係一片片細片既五花肉🥓份量仲要多到我食唔哂,岩哂鍾意食肉既朋友仔👍🏻☑️海鮮煎餅 $118海鮮煎餅真係我黎甘多次就叫甘多次既野,平時啲煎餅係切成三角形,哩到係切成正方形細細件,岩哂一口一件。煎餅出面煎到微微香脆,入面就鬆軟,入面有魷魚🦑蝦🦐韮菜,配埋煎餅專用既醬汁。☑️Korean Strawberry Makgeoli $150食煎餅點可以唔飲Makgeoli,哩個士多啤梨味既Makgeoli係加入左士多啤梨果肉打成🍓飲落
☑️香蒜蜜糖炸雞 $178
☑️芝士豬肋骨 $338
☑️炸醬麵 $98
☑️海鮮煎餅 $118
食煎餅點可以唔飲Makgeoli,哩個士多啤梨味既Makgeoli係加入左士多啤梨果肉打成🍓飲落去口感豐富,好香甜,就算平時唔太飲酒既女仔都岩飲👍🏻