餐廳好嘈, 好迫, 裝修好街坊, 我地座果張四人檯超細, 檯面放左垂死的小花, 很可憐. 食物款式唔多, 大部份presentation 都麻麻地.冷盤有風乾火腿, 但係顏色瘀瘀的, 沙律和壽司賣相都唔吸引. 海鮮有生蠔, 但唔係即開既新鮮生蠔, 有D驚. 有小龍蝦, 蟹腳, 螺, 質素普通, 大蝦同煮蜆都幾好. 熱盤豚角煮OK, 海膽龍蝦炒飯好乾, 咖喱唔得, 其他無咩值得試. 甜品有Haagen Daz雪糕, 其他甜品一般, 賣相唔吸引, 味道麻麻.職員服務很好, 很有禮貌, 部長很耐心講解邊度可以搵到coupon 或折扣優惠. 又主動提醒我地有紅白酒和sake.

Oysters
Mussels