📍 寿し雲隠中環砵典乍街45號The Steps ‧ H Code 8樓👨🏻‍🍳: Ken 師傅臨加價前食左次lunch, 坐private room (capacity: 6pax), 由Ken師傅serve. 唔知嗰日Ken師傅係咪太忙, 除左講魚料名都冇咩交流🤣Anyway 最愛係穴子, 鯖魚棒同泡芙, 但成房人都好飽, 最後淨係弱弱地追加左個泡芙🙈 許快啲番去搵健師傅dinner, 同埋下場啲人大食啲陪我追加 🫶🏻Lunch $880 +10% 蒸蛋石斑 係我好耐冇食定點 第一件個飯酸到嚇親針魚鰤魚白蝦池魚赤貝帶子🌟 鯖魚棒 赤身醬油漬大拖羅🌟 穴子 超棉超滑 🌟 泡芙 追加x 1玉子燒麵豉湯甜品/coffee評分基於今次lunch only, 想知dinner請睇番之前嘅post- Taste: 👅👅👅1/2Service: 🌟🌟🌟Value for money: 💰💰💰Will I go again? Yes for dinner(on a scale of 0-5 emojis)
📍 寿し雲隠

甜品/coffee

Taste: 👅👅👅1/2
Service: 🌟🌟🌟
Value for money: 💰💰💰
(on a scale of 0-5 emojis)