2015-09-14 590 瀏覽
原本想點Set,因為唔駛特別去諗食咩好,但朋友見到散叫食物的相好吸引,於是提議叫。最後我哋點咗3碟主菜之餘,仲點咗個甜品。墨西哥辣茄醬茄子墨汁意大利粉,茄子好煮得淋,而墨汁意粉果然夠晒黑,夠辣好香口。鮮茄忌廉梭子蟹意大利粉,真係同張圖一樣,有成隻蟹蓋! 意粉帶有蟹味,侍應好細心比埋蟹鉗,雖然食蟹比較麻煩,不過隻蟹好新鮮。值得推介係菠蘿燒汁西班牙黑豚扒配紫薯,黑豚扒肉好鮮嫩,又啖啖肉大大塊,紫薯就整得好滑,又好有濃郁的蕃薯味,讚!特製朱古力布朗尼,單望賣相已唔錯啦! 布朗尼仲微熱,好鬆軟。值得一提係,原來CREAM入面有舊雲呢拿雪糕,連埋布朗尼一齊食,味道好夾,又可以中和膩感,而且令布朗尼更濕更易入口。整體食物真係唔錯,都好滿意,下次再嚟試吓個Set先。

墨西哥辣茄醬茄子墨汁意大利粉
鮮茄忌廉梭子蟹意大利粉
菠蘿燒汁西班牙黑豚扒配紫薯
特製朱古力布朗尼
整體食物真係唔錯,都好滿意,下次再嚟試吓個Set先。
2015-09-09
墨西哥辣茄醬茄子墨汁意大利粉