2019-05-01 5294 瀏覽
同朋友仔想食韓國菜,就上黎睇下環境,發覺好靚就決定入座試下。環境好舒服,好闊落,好岩我地傾下計。呢個火鍋燒烤放題其實好抵抵抵抵抵抵我地猶豫左好耐,但因為我們倆都減肥中,決定都係唔挑戰如果大食/ 有男士,一定係食放題超值!飲品其實覺得好吸引,但要減肥的我地,就無點了。🥢香燒鰻魚石頭飯鰻魚超超大條,比我地想像中,個碗放唔落,店員好體貼,拎定一隻碟等我地分開放鰻魚,可以慢慢食。呢個石頭鍋飯有有飯焦,岩哂鐘意食飯焦嘅朋友!🥢烤肉拼盤雞肉、豬肉、牛肉都有齊,份量比我地預料中大啊! 雞肉非常非常美味、亦都燒得剛剛好,雞肉係嫩的,而且入味! 豬肉同牛肉相對無咁傑出,但份量真係好足。雖然係同一個拼盤,但唔會做到三款肉都同一口味!🥢原味泡菜少少少少辣,加埋店鋪的醬料,好好味。因為普通泡菜,沒有太多材料。🥢明洞炒雜菜唔辣,而且有秋葵、西蘭花、青椒、紅椒、椰菜花,好多種類!呢個雜菜有驚喜、誠意之作。兩個人,完全食唔哂😂

環境好舒服,好闊落,好岩我地傾下計。

呢個火鍋燒烤放題其實好抵抵抵抵抵抵
我地猶豫左好耐,但因為我們倆都減肥中,決定都係唔挑戰
如果大食/ 有男士,一定係食放題超值!

飲品其實覺得好吸引,但要減肥的我地,就無點了。

🥢香燒鰻魚石頭飯
烤肉拼盤

🥢烤肉拼盤
原味泡茶餅

🥢原味泡菜
炒雜菜
🥢明洞炒雜菜

兩個人,完全食唔哂😂
鰻魚石頭飯
鰻魚石頭飯