2020-05-01 1005 瀏覽
睇到新聞介紹呢間餐廳,今日6pm過黎試下法式薄餅。餐廳係採取露天設計,冇冷氣,但係有風扇。感覺幾relax,係石屎森林裏面嘅一個綠洲咁。cold chocolate ,小朋友見到美麗嘅圖案開心,飲管係用鋼飲管,環保啲。Cabonara with black truffle ,個汁做得幾稠,習慣想食慣咗有生雞蛋係上面嗰隻意粉,麵條都幾煙韌。kinder surprise crepe,有一隻出奇蛋同埋玩具,另外加咗一個雲呢拿雪糕。小朋友有得食有得玩好開心,個餅皮都幾滑嘅。la chef complete ,今次係第一次食Galette ,我覺得個餅好鞋,好乾,唔太鍾意食鹹嘅薄餅,d mushroom 幾好食,應該係用來做早餐,但係我選擇咗夜晚食🥳試吓其他國家嘅嘢食都幾開心,今次係因為去山頂行吓,行之前過嚟試吓呢間餐廳,我覺得可以一試👍🏻
睇到新聞介紹呢間餐廳,今日6pm過黎試下法式薄餅。

餐廳係採取露天設計,冇冷氣,但係有風扇。
感覺幾relax,係石屎森林裏面嘅一個綠洲咁。