餐廳: NOC Coffee Co.
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2021-07-07 911 瀏覽
今日同HUBBY 去銀行辦點事, 搞掂完想搵個地方舒舒服服咁嘆杯咖啡, 行過見到呢間COFFEE SHOP 就入去試下。 佢地既裝修簡潔, 黑白色+木紋, 走文青路線, 環境氣氛舒服自然, 最啱就係同朋友坐係度HEA 下傾計飲咖啡。我地叫左2杯咖啡 同一個蛋撻TART SHARE 食。CAPPUCCINO (R) $40 - 咖啡味香濃, 奶泡打得好好, 口感柔滑, 鍾意飲咖啡既人必試。FLAT WHITE (L) $45 - 拉花很美, 入口順滑, 咖啡味道偏濃又帶點果香味, , 整體水準唔錯。EGG TART $18 - 佢地既蛋撻外型同BAKE HOUSE 幾相似, 酥皮外層酥脆, 入口鬆化, 好香牛油味, 甜度適中, 配咖啡一齊食剛剛好。

我地叫左2杯咖啡 同一個蛋撻TART SHARE 食。