2009-11-02 4 瀏覽
Honey勁鍾意食burger,今次試呢間burgeroom!!睇過雜誌推介個'大塊菇漢堡',我好鐘意食菇架,所以呢個就係今次既必試項目!原本重想叫個wagyu ,重有個蛋喎,好吸引,點知冇!!冇就唔好拉晒banner咁啦!空歡喜一場。結果叫左個bacon cheese。驚喜!!竟然係個面包!!好食!底面都有芝麻,唔係平時食開個D包!不過食burger都係想食肉,個肉就唔係好驚喜,唔係唔好食,不過收得呢個價錢,個味道只算合格。驚喜!!係有wifi上網,重要幾快!!咁呢D野都係轉嫁消費者既,咁如果係咁,我扣番D價錢,個包就抵食左喇!!!!因為honey確實係好鬼鍾意食burger所以我地都食過好多間burger,唔....我諗真係好岩咁行到去,又咁岩咁想食burger先會再去,唔係都會去番就腳D既 '識 ﹠賓'。至於服務,我地一心想食burger所以一坐低就叫burger,到我地走個時先係門口見到原來有tea set的!!如果係點餐個時個waitress可以係咁意問下會唔會想點個tea set配下Dside dish會好D囉。

驚喜!!竟然係個面包!!

驚喜!!係有wifi上網,重要幾快!!
!!

原本想食呢個,點知冇!!
Bacon Cheese Burger $65
Portobello Cheese Burger $85