2021-12-02
平時去食Burger都只係得幾款味揀,但依間餐既burger款式好多,有幾十款揀,餐牌仲會分開Beef,chicken,fish等等。而且,好鐘意個氣氛係户外食,仲要係條有燈飾既路。😋 Mega cheese burger with bacon 個burger既size都幾大,而且賣相好吸引,見到啲cheese既拉絲,加上塊牛肉都好厚,好juicy。我地自己加咗bacon令到個burger更加香,bacon都煎到脆脆地,令burger有更一種口感。😋 Portobello Hoki Fish Burger依個burger好厚身,有大烤菇,鱈魚柳,係更一個味道。大烤菇煎得岩岩好,吾會太乾,而個魚柳都好滑。😋牛油果醬芝士薯條依個真係好岀色,牛油果醬好滑,配上少少蕃茄醬加芝士,令到薯條有多種口道。同埋啲醬既份量好多,所以每條薯條都有醬。
😋 Portobello Hoki Fish Burger
😋牛油果醬芝士薯條