2019-04-22
每次提起Burger 呢樣大人細路都鐘意食嘅食物,真係好吸引!除咗大型連鎖店嘅Fast Food Burger 之外,其實宜家都開咗好多有質素嘅 Burger店,我就特別鐘情 Burgeroom , 鐘意佢夠多Burger 選擇,連薯條總類都多過人,啱晒我呢啲薯條控,有粗、有旋風、有薯角、有薯餅,真係正呀!我又特別鍾意名店坊呢間分店,有戶外又有室內,好casual好relax嘅感覺!店員態度又夠親切!呢啲咁有份量嘅burger其實可以一個兩個人share再叫啲小食,今日我哋就叫咗個廚師推介嘅牛油果醬芝士雞柳漢堡分量真係夠晒大,牛油果醬一啲都唔會吝嗇,又香又清新,大大件雞柳又juicy!一啖咬落去超級有口感層次豐富!飲品就叫咗Bundaberg石榴汁,喺超級市場都只係見到檸檬或者薑味,石榴味好少見到,甜甜的味道又芳香,女仕們一定鐘意!小食就叫咗鱈魚手指配他他醬,好香口又夠脆,唔會好油膩,配埋他他醬簡直係一絕!薯條就食得多,迷你薯餅就唔係度度都有,所以今日就叫咗啦!佢最特別嘅之處就係配藍梅醬,都幾特別下。不過我個人就比較鍾意點番茄汁多啲再叫咗一個健康嘅田園沙律份量好大碟,沙律菜亦都夠新鮮
薯條就食得多,迷你薯餅就唔係度度都有,所以今日就叫咗啦!
再叫咗一個健康嘅田園沙律份量好大碟,沙律菜亦都夠新鮮