🌹女性經痛恩物🌹#bunny去西營盤 #bunny食糖水桑寄生蓮子蛋茶 $39今日要同大家介紹一個女性恩物-桑寄生蓮子蛋茶,佢可以幫手調經、補血同治經痛。我地都深受女人之苦,有時真係痛到床都落唔到要靠panadol 先番到工!不過自從開始習慣在經前飲桑寄生茶,加上少食寒涼之物及多做運動後,情況真係好左好多好多!講到桑寄生蓮子蛋茶,源記我敢講真係so far 食過係全港最好,老店做左咁多年咁出名係有原因的。先講個茶底,佢係甘甜適中,我地好怕太甜,但佢真係剛剛好,帶出桑寄生味甘甘甜甜咁又唔會苦澀!特別一定要讚個蛋!!!!!真係在香港食過最好,好香好香藥膳味,平時食果d 茶葉蛋之類都係好多時得個色,但呢隻真係好入味,蛋白以至蛋黃都好入味,超級香濃!必食!個蓮子都係煮到林林地又香!未試過既朋友仔,尤其是一眾高貴的女士們,必定一試! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️10/10
🌹女性經痛恩物🌹
#bunny去西營盤 #bunny食糖水