2005-06-14 9 瀏覽
5 個人去食lunch buffet, 裝修好靚, 但係就幾逼, 可以揀坐室內或有海景的室外。Buffet 有幾多野食, 佢地有一個好好大的鐵pan 用黎煎腸仔, 薯仔, 雞肶, 牛仔骨。佢D薯仔好好食喎, 同埋佢D肉係有味道的, 好似醃過咁, 唔會淡茂茂。仲有其他肉, 好似魚同豬手等等。豬手好闖手, 豬手皮好脆口, 肉的味道又唔會太咸。其次多的係甜品, 佢有個朱古力噴泉, 同會景個個一栚一樣, 側道有生果俾你揀。因為個噴泉俾較高, 伙計好好, 會主動走過黎幫你手。我最鐘意食的係佢的蒸住的朱古力布丁, 一筆落去中間會有朱古力張流出黎, 食落感覺好好, 好滿足。佢會跟杯茶, 但我地揀左加$20 佢的啤酒。佢有分0.3ml 同0.5ml, 係個杯到會有刻度表示0.3ml 的位址。啤酒比平時的啃, 唔知係咪德國啤會啃D。埋單時睇番menu 先知佢原來係King Parrot 的一分子, 即係同阿拉面館同一集團。加多一句, 佢的洗手間好乾淨, 幾靚架喎。