2018-02-03
👫好耐之前👱🏻♀️返學係呢到食過,覺得唔錯🤟🏻,今次就帶埋朋友仔嚟食啦💓 📢 一一一一一一一一一一一一一一#黑松露軟殼蟹意大利粉 <$69>上面隻軟殻蟹超大隻,炸到金黃色咁好吸睛💞 食落去好重黑松露味,而且啲菇好爽口,都幾多🍄下😆 意粉比較偏硬,口感唔錯🤞🏻 但啲汁太多,所以食食下覺得幾膩🤧 份量充足,睇落好似好細碟咁,但個碟都幾深,一個人食完都幾飽🤤,性價比超高☝🏻#泡沫鮮奶綠茶 <$36>雖然呢度出名嘅係立體拉花,但身為抹茶控嘅👱🏻♀️都係忍唔住飲返🍵 綠油油嘅飲品加埋店鋪嘅名又幾靚💚,影完相📷打完卡就飲咗啖,好重嘅抹茶味呀😍 而且完全唔甜,茶香味道濃郁,啱曬鍾意飲茶嘅👱🏻♀️一一一一一一一一一一一一一一👾驚喜指數:❗️❗️❗️🔙翻撻指數:❗️❗️❗️❗️(5個❗️最高)一一一一一一一一一一一一一一💑提提你:▪️正價飲品及湯可享-$8
#黑松露軟殼蟹意大利粉 <$69>
#泡沫鮮奶綠茶 <$36>
👾驚喜指數:❗️❗️❗️
🔙翻撻指數:❗️❗️❗️❗️
(5個❗️最高)
💑提提你:
▪️正價飲品及湯可享-$8