2017-04-15 1780 瀏覽
已經係第3次幫襯呢間分店今次個朋友環遊完世界返黎想揾餐坐得耐d 既餐廳食所以就諗起呢間訂左7點枱我6:50去到 門口知客話訂左7點就一定要由7點開始計結果我個fd就岩岩好黎到準時開飯肚就得一個,所以有共識揀最平果個餐不過都好貴埋單要成2舊水講左湯底先個fd話想食豬骨湯,咁我都ok, 就叫左豬骨湯(好似叫博多豬骨湯?)煲左一陣就有香味 正!之後黎左豬牛雞各一賣相好似第一碟特別靚d?之後出去拎野食今次竟然係春卷唔係薯角但好似唔太受歡迎其他d料好似同年幾前幫襯一樣令人失望地無新鮮感講返味道就真係ok 既粟米甜,菜呀芋頭果d都很新鮮都無咩特別值得mention係甜品再試左個yogurt 都仲係唔太得無乜酸味,亦無乜toppings需要改善一下or 不如加d 杯裝雪糕仲實際?另外做緊個promotion要post野上佢個ig/fb就有魚生/movenpick 雪糕送咁雪糕梗係去到食完先攞整果時都未真係夠鐘應該仲有5分鐘有多既時間點知個類似經理既人勁無禮貌仲兇我地話下次早d 出聲佢拎黎果時仲要講多句"雪糕可以拎走食"即係趕客啦不過另外有位職員負責加菜加湯既女士幾好服務幾好禮貌高級反而仲衰d
已經係第3次幫襯呢間分店
今次個朋友環遊完世界返黎
想揾餐坐得耐d 既餐廳食
所以就諗起呢間

訂左7點枱
我6:50去到
門口知客話訂左7點就一定要由7點開始計
結果我個fd就岩岩好黎到準時開飯

肚就得一個,所以有共識揀最平果個餐

不過都好貴埋單要成2舊水

講左湯底先
煲左一陣就有香味 正!

之後黎左豬牛雞各一
賣相好似第一碟特別靚d?

之後出去拎野食
今次竟然係春卷唔係薯角
但好似唔太受歡迎

其他d料好似同年幾前幫襯一樣
令人失望地無新鮮感

講返味道就真係ok 既
粟米甜,菜呀芋頭果d都很新鮮
都無咩特別值得mention

甜品再試左個yogurt
都仲係唔太得
無乜酸味,亦無乜toppings
需要改善一下
or 不如加d 杯裝雪糕仲實際?

咁雪糕梗係去到食完先攞
整果時都未真係夠鐘
應該仲有5分鐘有多既時間
點知個類似經理既人勁無禮貌
仲兇我地話下次早d 出聲

佢拎黎果時仲要講多句"雪糕可以拎走食"
即係趕客啦

不過另外有位職員負責加菜加湯既女士幾好服務幾好禮貌