2019-03-02 79 瀏覽
happy Friday 佐敦食野唔使點等,識揀緊係佐敦食完先過尖沙嘴飲野啦。studio caffeine 之前中午有黎過,咖啡唔錯,今次就黎食晚餐,但其實 all day breakfast 先係呢度既主打,不過香港人冇咩所謂晚餐都可以食早餐野既者。我哋叫左最大份既 monster all day breakfast, 材料真係好豐富,煙肉腸仔茄汁豆呢啲 hard core 實有,cold cut 肉片,煙三文魚更令呢個breakfast 生色不少,但我最中意係呢新鮮既沙律菜,車厘茄,藍莓同提子,用油醋調味,十分清新可口! 最後皇牌係個炒蛋,軟滑有蛋香,加上個包度食仲正。可以話無論早餐定晚餐食 monster 都會好滿足。另外仲叫左個冬蔭功海蝦意粉,都幾辣,嗜辣人士岩晒,意粉炒得軟硬適中,不錯。兩杯野飲令到我好滿意,一杯冰搖士多啤梨茶,茶底香濃,士多啤梨味清新香甜,配野食超解膩。cold brew coffee 就係我平時中意飲既唔苦 Americano 咁,但就更順滑,咖啡豆原有既酸甜更凸出。呢度要去reception 落左order先,可以問下咖啡師哥哥推薦咖啡,話唔定會有意外

Monster  All  Day  Breakfast

冬陰公海蝦意粉

冰搖士多啤梨茶

Cold  Brew  coffee

呢度要去reception 落左order先,可以問下咖啡師哥哥推薦咖啡,話唔定會有意外驚喜。
Monster  All  Day  Breakfast
冰搖士多啤梨茶