2021-10-11 73 瀏覽
尖沙咀the one le viet一向係我嘅至愛,全因佢地點又方便野食又好味,仲價錢相宜!極力推薦俾大家!上到黎the one 4樓就見到好多餐廳,le viet係lift 口, 非常易搵,舒裝同格局非常舒適,座位之間隔得夠開,用餐體驗幾好食越泰菜一定要嗌串燒同埋咖哩! 呢度嘅串燒好好,可以只叫3串,豬牛雞各一串,啱哂2個人黎食,平平地試哂所有味~串燒味道唔錯,唔會燒到乾哂身,調味啱啱好,配埋沙爹醬無得彈!之後就係我最愛嘅牛腩咖哩!咖哩係超香,而且份量極足,配嘅薄餅都好好食!所有配料都俾我地食哂咁濟🤣 呢度嘅咖哩真係我食過性格比最高嘅咖哩海南雞都係高水準,皮爽肉嫩!有例牌揀,又係好適合人少少黎食最後就係椒絲炒通菜,足料,夠火喉,調味惹味!推薦!嗌咗杯青檸梳打解濟,鍾意點都可以轉七喜。

海南雞都係高水準,皮爽肉嫩!有例牌揀,又係好適合人少少黎食

最後就係椒絲炒通菜,足料,夠火喉,調味惹味!推薦!

嗌咗杯青檸梳打解濟,鍾意點都可以轉七喜。