餐廳: 一鼎‧台式火鍋 (屯門時代廣場北翼)
資訊:

2024-05-11 2086 瀏覽
弄完事情去試一人一鍋台式火鍋, 門口有三個價錢比我哋揀, 店員話第二位半價, 真係真心好抵🤩 我哋選左中間279元一位, 然後揀骨膠原湯底, 另外有兩杯台式飲品, 我要左香水檸檬走甜, 入到去好快有店員送上火鍋, 然後送上飲品同三碟肉, 出面有醬料, 丸類, 菇類, 菜類, 粉麵類, 用QR code落單, 要左🐮和牛, 封門柳, 澳洲牛肉, 牛舌比家人, 我自己食🐷豬梅肉同🐏羊肉, 家人話和牛味道幾好😬, 我自己就覺得羊肉🐑比豬梅肉🐖好, 另外叫左d台式小食, 炸豆腐, 鴨舌, 凍蕃茄🍅, 魚皮, 椒鹽🫛豆角同台腸🌭味道很不錯, 鹽酥雞炸得太硬可以不叫🤣鴨舌魚皮和蕃茄🍅都再encore, 丸類味道唔係太差😜唐生菜水蓮窩荀旺菜🥬皇帝菜南瓜🎃冬菇蕃茄🍅紫羅白都好新鮮👍👍之後再拿左枝烏龍冷泡茶, 淡淡地都幾好😋亦試左關廟麵同手工麵, 我個人就喜歡手工麵😁, 麵質好滑😍雖然係限時90分鐘, 不過可能食的時間唔係太多人,所以感覺時間也足夠亦不會太緊張, 環境舒服唔會座位之間好迫, 店員招呼又好又有禮貌👍👍, 真係推介大家有興趣可以一試🤗🤭 雖然沒有其他特別額外優惠或折扣, 不過二人同行一位半價就真係已經好抵了🥰😚

2024-05-09