我呢個 account 自 2007年後都好少打野,因為好少遇到d 特別野寫。呢間舖頭迫到我忍唔住開返 account 出黎寫,簡直勁呀!!等位個陣唔會同你講d 乜架喎... 一坐低就懶晒野啦!!一行5人打完邊爐,興致勃勃去食 dessert.... 友人介紹既係天后,架車又泊低左,費事就黎就去,於是就係呢度食。睇左 menu 見好多野食,好開心呀~~ 滿心期待!!!等左10 分鐘,終於有位坐啦~ 一坐低叫野食,要椰皇無椰皇,要榴槤無榴槤,要雪糕無雪糕,再叫其他野,一係就唔當造,一係就無貨! 你間公司係唔係做生意架,個陣先至10點喎!!!!!!!!!!!!!!!相信咁既 experience 都係第一次。迫於無耐,無理由5個人坐低,得我一個人叫到野 (心太軟),其他人唯有求其叫d野食。叫完野食 ,就話要走鬼,因為有食環署係附近抄牌,所以我地唔可以坐! 當時仲要係無晒位,結果我d friend 個個企晒係度食...... 真係想打佢囉!!!!要走鬼,有好野食都唔怕。最慘就係d 野食唔得。羅米池個皮勁厚,唔好食!!! 其他野都真係好一般!等了又等,等左成20分鐘先黎到既心太軟係焗得耐左d

等位個陣唔會同你講d 乜架喎... 一坐低就懶晒野啦!!

睇左 menu 見好多野食,好開心呀~~ 滿心期待!!!

等了又等,等左成20分鐘先黎到既心太軟係焗得耐左d 既,入面一d都唔軟,有d 實添囉!!! 最難頂就係佢個條好似過左期都照拎出黎 serve 人既朱古力餅餅條。食完真係想嘔返出黎!!!!!!

我地5人一致決定,食完一肚氣,以後唔會幫襯,仲要派我做代表,寫返件事出黎。真係唔明點解咁多人讚好囉!!!!!!!!!!!!
2011-02-19
$40 (其他)