2022-10-05 131 瀏覽
淨係聽個名都覺得間嘢有gimmick,場內場外佈置都好用心🔥💞而且環境充滿90年代感,一二是成長嘅音樂路打邊爐都一路可以聽住陪伴我哋兒時成長嘅音樂🤗✨露台出面有個打卡位,充滿著好多霓虹燈,企喺前面打卡,既cool又神秘,睇我cover就知🤗👍👍🔸原個椰子雞湯(半隻)👍佢呢個湯超級超級超級正,勁鮮甜同埋會落咗原個椰子落去煲,椰子係喺你面前放落去嘅,會有專人服侍刮咗入面嘅椰子肉同倒椰子水再放落去做湯底🥥而且雞都好足料,同枱食飯嘅朋友仔仲食咗好多雞添🐔出面好少食到咁足料嘅湯底,完全冇味精,我仲飲咗好多碗,飲夠跟住先會再加湯打邊爐🔸牛魔王拼盤【3款】👍唔想諗食乜嘢肉,所以就嗌咗三款拼埋一齊,牛肉入口即溶,好fresh, 啲牛仔粒試過煮耐咗少少依然都係好嫩口🐮🔸鹹蛋黃炸魚皮 👍佢個鹹蛋黃炸魚皮真係世界級,食起上嚟每一啖都係勁重鹹蛋黃味,見到鹹蛋黃啲油出哂泥,重蛋香味,不過就有啲heavy,怕肥嘅人就可能要食少啲🥹🥹同埋呢個食起上嚟會有啲惹味,有少少辣嘅🌶️🔸海中蝦🔸花甲海鮮方面都係上算新鮮嘅,兩種海鮮嘅size都係屬於中等size🔸黑松露餃👍 手打牛丸個人幾鍾意食佢嗰個黑松露餃,皮唔厚,剛好。個

🔸原個椰子雞湯(半隻)👍

🔸牛魔王拼盤【3款】👍

🔸鹹蛋黃炸魚皮 👍

🔸海中蝦
🔸花甲

🔸黑松露餃👍 手打牛丸
個人幾鍾意食佢嗰個黑松露餃,皮唔厚,剛好。個餡好重黑松露味,一d都唔孤寒,值得一試

🔸蝦膠釀油炸鬼👍
呢一個都好好食,
外面係脆卜卜嘅油炸鬼,入面包住一啲蝦滑,外脆內軟,完全係兩種口感,好特別,上碟係熱辣辣,即炸

🔸百花齊放蔬菜拼盤 (自選3款)
可以自選三款菜,我地揀左油麥菜,娃娃菜同冰菜🥬菜好新鮮,唔爛,份量正常

🔸海鲜泡飯 鮑魚海鮮湯泡飯