2022-10-10 1995 瀏覽
☘️今次係第二次食five guys, 第一次係響倫敦,當時嘅感覺好好多,仲有免費好味花生食,現場環境好有氣氛,人氣旺盛! 可惜今次響香港食令我對佢大打折扣!☘️首先冇咗免費花生佢已經少咗一個unique嘅selling point 去支持佢咁貴嘅價錢!講真一個漢堡賣到八十幾九十蚊,一杯可樂三十五蚊(雖然係free refill, 但係一般人都唔需要refill, 除非你坐响度幾個鐘啫)所有嘢係自助,環境唔係特別好,真係諗唔到乜嘢支撐佢賣咁貴囉 ☘️講返個包,咪道真係普普通通而且勁濕,我哋買完坐底即刻食已經係咁,所以真係唔太適合打包外賣,因為返到去估計兩片面包已經軟哂同埋濕達達😵‍💫☘️薯條係原條切,味道還算不錯,不過炸嘅火候差少少,唔夠脆囉 講真,咁嘅價錢,triple O 好食過佢。 如果比我揀,我寧願食麥當勞,起碼味道同性價比都有保證😜

Coke
細薯條