2017-07-06 139 瀏覽
上網見到Espuma寫慶祝開業3周年,香港身份證號碼中某幾個字就有折, 所以要去試一試~一早訂了位, 原來餐廳在17樓那麼高, 不過因為不是窗邊位置, 所以看不到窗外景色仔細問清楚才知道是要在主餐牌上才有折扣, 同事們都覺得還是lunch set 比較優惠, 最後點了牛肉漢堡+薯條首先是跟餐餐湯配一少片麵包, 正正常常~ 個餐來了才發現份量夠~ 而且用了木板盛載, 薯條新鮮炸~好好食~ 整個set睇上去好豐富個漢堡包大過我個嘴, 用刀叉切又會變成碎屍案…..所以都係拎住佢來食啦~因為越來越多客人, 好快坐滿餐廳, 侍應都好忙, 等了好一會才可以叫返杯凍檸茶其實上網見其他人推介tea set, 仲有花茶, 睇落好似好"hight tea feel", 我都想找次下午放假來試下
跟餐餐湯

首先是跟餐餐湯配一少片麵包, 正正常常~
漢堡包+薯條

2017-07-06