2022-08-07
講到台式火鍋~你又諗起邊間呢?位於大鴻輝嘅牛大人都食過幾次啦~心思思想打邊爐就再去😋太掛住佢哋嘅鴨血😋每位贈送和牛牛丸兩粒😝今次揀極上和牛食到飽~可以瘋狂追加M5和牛、北海道十勝豚等,好岩我呢個食肉獸😋澳洲和牛M5牛肩卷油花分布比較均勻,既食到牛味又食到到油膩,唔會過油而膩😋和牛牛丸係好彈牙而夠牛味,好正☺平時好少食豚肉嘅我,都好推薦呢個北海道十勝豚肉質鮮嫩,略帶脂肪,唔會好瘦,打邊爐好岩☺必食👉私鴨血!真係叫咗幾次,一煲仔3大件,已經有湯汁,再放入爐到煮一煮,勁入味,好重胡椒辣味,講起好想再食😅海鮮又係必食,海蝦冇令人失望!夠大隻飽滿而且好彈牙😋沙白蜆必點~無沙而且算大隻,仲好鮮味!我都encore幾次~仲叫咗杯酉鬼啤酒,台灣直送,味道好易入口,果汁初榨咁,口感清新颯爽!邊打邊爐邊飲好爽😋牛大人❨荃灣分店❩🌟荃灣眾安街55號16樓全層大鴻輝(荃灣)中心
牛大人❨荃灣分店❩🌟
荃灣眾安街55號16樓全層大鴻輝(荃灣)中心