慶祝朋友生日,佢好鍾意打邊爐🍲,我就決定帶佢到牛大人任食放題邊爐慶祝,開懷大食🍻120分鐘吃到飽套餐-日本黑毛和牛A4+,送澳洲M9和牛牛丸2粒、海鮮拼盤、鮑魚任食🥘湯底款式多,見到新推出「炎夏椰樂祭」,梗係試新湯底喇沙椰爺仲夏鍋,辣中帶椰香,十分開胃🐂日本黑毛和牛A4+喺我哋狂食首選😆,上碟已經見到和牛油花均勻,心心眼😍,大大片,淥幾秒已經食得,鮮嫩細滑,入口即溶🤤,encore 咗2次🫣🦪海鮮拼盤包括蠔、鮑魚、魷魚、帶子,海鮮新鮮~仲有海蝦、鯇魚腩、沙白等等海鮮可以喺QR Code叫~滿足~最正鮑魚都任食❗️🐖伊比利亞黑毛豬梅肉,肉味超濃郁,完全唔鞋同韌~🥗自助區一字排開,配料都非常豐富,蔬菜、丸類、菌菇、麵類📲手機QR CODE落單仲有好多選擇,珍珠奶茶、手打檸檬茶、特色小食酒糟嫩牛舌、特色甜品香芋椰漿脆脆🍦甜品區都係亮點,movenpick雪糕任食,仲有各類人氣雪條,實行要我哋捧住個肚返屋企🫶一個價錢$488就可以任食日本A4+黑毛和牛,再加超多款高質素火鍋配料,性價比夠高👍📍 牛大人台灣火鍋吃到飽 (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

🐖伊比利亞黑毛豬梅肉,肉味超濃郁,完全唔鞋同韌~

🥗自助區一字排開,配料都非常豐富,蔬菜、丸類、菌菇、麵類

📍 牛大人台灣火鍋吃到飽 (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓