2025-04-06
1971 瀏覽
老公前排公司有新客,所以好忙,見佢今日終於忙完了,就同佢去~MR.STEAK食個buffet慶祝一下,朋友食過都推薦,1個價錢就可以任食多款海鮮、刺身、熟食、甜品等,如:長腳蟹、小龍蝦、長腳蟹、生蠔🦪、蝦等等,另外壽司、刺身,熟食、冷盤同熟食方面都種類繁多,不能盡錄⋯🥰,仲有好呢度出名嘅佐賀和牛,我就超鍾意佢哋個心太軟,可以提前喺個碟度寫名同寫上願望,啱晒一家人或者同朋友慶祝聚餐🥂🌟海鮮有大大盤的長腳蟹、小龍蝦、長腳蟹、生蠔🦪、蝦等等,生蠔同長腳蟹,必食之選🤩每一款都鮮甜又爽口,滋味滿分💯🌟刺身有三文魚、希靈魚、吞拿魚、甜蝦、大赤蝦、帶子、北寄貝、油甘魚同帶子,全部都好新鮮,三文魚切片細滑,入口即溶,鮮味十足。希靈魚嘅肉質爽口。特別推薦佢哋的帶子,味道鮮甜,入口滑嫩😋🌟壽司🍣有三文魚、希靈魚、吞拿魚、甜蝦、大赤蝦、帶子、北寄貝、油甘魚同帶子壽司等⋯ 壽司種類繁多,特別推薦燒三文魚壽司,三文魚鮮甜嫩滑,配合壽司飯🌟佐賀牛多人推薦佢地既皇牌佐賀牛和牛鐵板燒,專人即叫即烤,將佐賀牛用鐵板燒完後,配埋蒜片一齊食,每一口佐賀牛的味道都超香濃,肉質嫩滑,入口即化,必食推介之一👍🏻🌟熟食區有多國不同
🌟海鮮
🌟刺身
🌟壽司🍣
🌟佐賀牛
🌟熟食區
有多國不同款式的熟食,任君選擇,如:天婦羅、壽喜、燒鮑魚、海參花膠煲、紅酒燉牛尾、避風塘大蝦等,應有盡有
🌟甜品區
餐廳近門口位置的甜品區,有超多30款蛋糕、泡芙、豆腐花、新鮮水果🥭仲有我最愛的Haagen-Dazs 雪糕/雪條 ,連Movenpick 雪糕都有,仲有心太軟,可以提前喺個碟度寫名同寫上願望,岩晒同我一樣愛吃甜品的大家😋