2020-07-20 7130 瀏覽
上個月同男朋友一家人一齊去左食自助餐預祝父親節, 仲記得對上一次黎食已經相隔差唔多半年, 今次我地訂左晚第一個時段19:30, 預早去到已經好多人等緊入座, 入座後等到準時先可以拎野食, 所以我行左個圈睇下有咩食同鎖定目標, 依舊有我至愛既冷盤海鮮, 有龍蝦、長腳蟹腳、凍螺、凍蝦、青口等等, 龍蝦勁多膏, 蟹腳厚肉得黎爽口, 海水味剛剛好除左魚生刺身之外, 點少得最正既任食生蠔, 每人每次只可以拎三隻, 即叫即開, 真係好新鮮又大隻厚肉, 每次來貨都唔同產地, 所以每次黎我一定留定肚就係因為佢地既生蠔, 食夠一打先至收手佢地平均熱食味道都唔錯, 而燉湯同酥皮湯都係每次必飲, 每轉出都會排哂隊限量咁拎, 不得不讚個酥皮湯真心夠酥脆, 點埋湯咁食真係好正, 依然仲帶少少脆口感而另一樣不得不食既就係壽喜燒, 每片啖啖肉, 壽喜燒汁索哂入塊牛, 食落好實在, 牛味好出最後又點少得甜品雪糕, 真係次次都捧住個肚食到好飽先至肯走, 好滿足啊!

父親節
自助餐係酒店就食得多,Mr Steak係銅鑼灣原來都有做自助餐仲好似幾好評既,一於黎試下食生日飯海鮮生蠔從來都主宰左自助餐評價既大部分,就睇下依度有冇唔同環境坦白講無酒店咁有派頭同elegant,但都算唔錯又夠空間甜品海鮮刺身多國熟食都齊既食自助餐梗係食返輪海鮮先,不過勞蘇食建議試下飲個靚燉湯先,暖胃又養生,可以放心食個燉湯唔講得笑,桂圓紀子燉排骨,足料又夠火候,甜甜地又好味,清清地好好飲,我飲左四盅隨即就食凍海鮮,蟹腳、凍蝦,蟹腳相當大隻,一開就知非常新鮮,扭一扭就可以成條蟹腳肉拆出嚟好似食蟹柳咁大條,絶對係要好鮮先會做到依個效果淨係蟹腳都食到回本凍蝦就真係麻麻,肉質有啲淋,唔太鮮亦唔彈牙,我都無拎第二次熟食相對較少,都係蒸魚燒味炒蜆菜意粉依啲,味道正正常常,本來仲想食下凍火腿、火雞胸、煙三文魚依啲,但一直都無refill,唔係好等到另外刺身有一般既魚之餘仲有帆立貝,讚幾鮮甜,但9點未到刺身已經收檔咁款,有啲失望燒牛扒救返唔少分數,肥瘦均勻,有牛油脂,相當香而肉質夠嫩,火候唔錯keep係5成左右,整得好過唔少酒店,果然係mr.steak德國腸就中規中矩咁啦重點黎啦和牛係依個自助餐既亮
海鮮生蠔從來都主宰左自助餐評價既大部分,就睇下依度有冇唔同
甜品海鮮刺身多國熟食都齊既

好似食蟹柳咁大條,絶對係要好鮮先會做到依個效果
淨係蟹腳都食到回本
凍蝦就真係麻麻,肉質有啲淋,唔太鮮亦唔彈牙,我都無拎第二次

蝦 x龍蝦 x 蟹腳x燉湯

桂圓紀子燉排骨

凍海鮮

蟹腳

另外刺身有一般既魚之餘仲有帆立貝,讚
幾鮮甜,但9點未到刺身已經收檔咁款,有啲失望
德國腸就中規中矩咁啦

熟食

燒牛柳x德國腸

重點黎啦
和牛係依個自助餐既亮點,分別有壽喜燒美國極黑和牛同燒佐賀牛,見到都已經覺得正,聞到已經留口水
壽喜燒美國極黑和牛,好大塊,係壽喜湯淥兩淥就食得,半生熟,厚身好濃牛味,清清地又唔會油,幾正
燒佐賀牛淨係睇住佢切一落去燒就已經覺得好正,雪花和牛,慢慢熟,慢慢出油,個個香味
食落口充滿油同牛味,好豐富充滿左成個口,一試難忘,個種滿足.....

和牛壽喜燒

燒A5和牛

和牛拼

成餐黎講有好有壞,mr steak果然牛係高質既
蟹腳同和牛實在頂級無得輸,價錢又ok,值得返啅
如果有埋生蠔就正

燒牛柳x德國腸
和牛壽喜燒
燒A5和牛
2020-05-29 14980 瀏覽
好耐無嚟食夜晚buffet喇🤩😍兜左個圈都覺得係幾多選擇的喔 首先我拎左個酥皮湯🥣酥皮焗得好鬆化 啲湯好香好濃味啵 材料又夠 哩個真係正 推得一飲👍🏽👍🏽冷盤有龍蝦🦞長腳蟹🦀麵包蟹🦀青口 蝦🦐食材非常新鮮爽口彈牙鮮甜 正正子的呢‼️其實餐廳refill都算快的喔 轉個頭出去又有得拎luuu😄😀沙律類有分係雜果沙律🍑🍈🍍🥗或者薯仔沙律🥔🥗兩款都好好食 另外仲有幾款不同的火腿👍🏽👍🏽哩度Mr Steak緊係要食和牛啦 有鐵板燒和牛同埋壽喜燒和牛🤩😍溫馨提示 每人每次排隊只可取一份喔 小妹兩款烹調的方法都歡 不過喜歡鐵板燒多點 肉肉薄得嚟之餘 仲係入口即溶🤤🤤而壽喜燒的肉肉較厚 有肉地之餘同埋啲配菜 湯都無得輸👍🏽👍🏽小妹都排左幾次隊架🤣😆刺身有三文魚🍣油甘魚 帶子 甜蝦🦐同埋醋鯖魚 每人每次最多可揀四款 小妹就揀了三文魚 醋鯖魚 兩份帶子 刺身質感都新鮮 份量正常 厚度厚返少少就更好了 整體都可以🤣😆熱盤有湯 中式牛柳 魚🐟聖子 我咁啱等到新鮮出爐嘅聖子呀😍🤩蒸得剛剛好 肉質又好唔錯啵 鮮甜得嚟仲有粉絲係索哂啲汁☺️😎甜品仲係重點 啲fruit tart真係好正 啲生果好甜啵🥝🥭🍓個撻同埋吉士
酥皮湯

長腳蟹
青口
龍蝦
冷盤
和牛
壽喜燒

聖子
甜品仲係重點 啲fruit tart真係好正 啲生果好甜啵🥝🥭🍓個撻同埋吉士都好好味😀😋真係飽都要食埋 仲有拿破崙蛋糕同埋桂花糕都係必食😘😘甜度適中 質感一流 牛乳布丁🥛🍮都係必食之選 好香牛奶味又好滑啵 記得吃喔😉☺️仲有‼️心太軟都係重點 係會流心架🤩😍仲可以按照你的心意寫同畫出來的😎😉
甜品
  • 朱古力心太軟
  • 北海道牛乳布丁
  • 雪糕
2020-05-25 11753 瀏覽
Mr.steak推出左午市自助餐六折優惠五月頭已經打電話去訂位點知都要差唔多五月尾先有得食所以Booking都好full不過見到食評麻麻地所以都15/16諗到底去唔去好但係六折左計埋加一都唔使$200一位所以明知可能係伏都去試吓首先午市buffet係冇生蠔,龍蝦同埋和牛所以唯一最吸引嘅就係蟹腳可能因為平日好多人都要返工所以黎食自助餐嘅年齡層都比較大12點可以開始攞食物一大班老人家就開始搶蟹腳因為傳聞話蟹腳食晒之後就唔會再refill所以我都唯有搶埋一份所以不出一陣之後蟹腳嘅位置就變咗一堆冰不過我有留意過其實佢都係有refill蟹腳嘅總共係refill左兩至三次不過每次fill嘅份量都冇第一次咁多而且相隔嘅時間都比較耐一出就好快俾人搶曬呢度嘅刺身就麻麻哋我諗最多都係爭鮮質素因為周圍都好多人搶嘢食所以好難影相前菜離不開都係沙律菜,車厘茄,南瓜🎃薯仔沙律等等水準都可以熟食方面其實都有好多選擇當中最好食嘅緊係西冷不過西冷有專人切割每一塊都薄如紙所以我總共食咗三次不過味道同質素都相當唔錯另外仲有炒飯炒麵花雕醉雞,炸蝦炸薯條🍟雞翼就乾咗啲好似雞翼乾另外有蝦魚片生滾粥配料係自己揀嘅同埋生牛肉粉甜品方
Mr.steak推出左午市自助餐六折優惠
五月頭已經打電話去訂位
點知都要差唔多五月尾先有得食
所以Booking都好full
不過見到食評麻麻地
所以都15/16諗到底去唔去好
但係六折左計埋加一都唔使$200一位
所以明知可能係伏都去試吓

首先午市buffet係冇生蠔,龍蝦同埋和牛
所以唯一最吸引嘅就係蟹腳

一出就好快俾人搶曬

呢度嘅刺身就麻麻哋
我諗最多都係爭鮮質素

因為周圍都好多人搶嘢食所以好難影相
前菜離不開都係沙律菜,車厘茄,南瓜🎃薯仔沙律等等
水準都可以

熟食方面其實都有好多選擇
當中最好食嘅緊係西冷
不過西冷有專人切割
每一塊都薄如紙
所以我總共食咗三次
不過味道同質素都相當唔錯
另外仲有炒飯炒麵
花雕醉雞,炸蝦炸薯條🍟
雞翼就乾咗啲好似雞翼乾

亦都好驚啲人會攞到啲甜品一pat pat
甜品整體來講都有中等嘅水平
結果甜品的確俾人拎晒
除咗圖上面嘅甜品之外
仲有豆腐花,紅豆糕,馬豆糕,布甸,西瓜哈密瓜🍈

另外其中一樣最吸引我嘅當然係心太軟
你仲可以喺紙上面寫低你想寫嘅嘢
心太軟係一點出爐
所以可以一早留定張紙喺嗰度
夠鐘佢就會自己放定喺嗰度出俾你

另外仲有幾款唔同口味嘅雪糕
不過亦都係好快俾人清晒
所以我只係食到椰子味,冧酒提子味同芒果味
其實唔係好知佢係咩牌子嘅雪糕

個樣帶住個口罩已經隔住左好多

所以我覺得$200食呢個buffet都係可以接受
但係如果要我原價食嘅話我就唔會食囉

6天前 0 瀏覽
晚市嘅堂食延長到十點梗係要食番餐好啲㗎啦😗今日就嚟到 Mr. Steak Buffet a la minute ,佢地主打環球美食的自助餐,包括多款精選海鮮,燒牛扒等,滿足你不同的口味。🥰我最鍾意食嘅呢就係鐵板和牛🍳,師傅會在客人面前,現場用刨肉機刨出原片和牛,🥩再放在鐵板上香煎,入口滿是焦香!🍲和牛壽喜燒也是Mr.Steak的招牌菜式之一,每片和牛落湯輕灼,加上野菜與濃郁醬汁,肉味濃郁好吃!波士頓龍蝦肉質爽彈🦞近加拿大海域的長腳蟹size大,蟹腳粗身肉厚,富海水味鹹鮮。花蟹肉質鮮甜細嫩🦀慶祝生日好適合!🎂Mr.Steak招牌即焗朱古力心太軟🍮,大家可以寫低你的心思比另一半,師傅會把它寫在心形碟上,並畫上個性化圖案, 節日慶祝就啱曬啦🍰
我最鍾意食嘅呢就係鐵板和牛🍳,

波士頓龍蝦肉質爽彈🦞
花蟹肉質鮮甜細嫩🦀
慶祝生日好適合!🎂

2020-09-08 0 瀏覽
我地去慶祝週年紀念, 老公揀左自己好想試既Mr. steak buffet, 但又扮到係我自己想試。 Anyfat, 未試過就試下。6折完dinner buffet每人430蚊, 以質素同價格黎講係ok。我公就好鍾意tim。buffet太多野食, 所以都係淨係講d 大家可以盡量食多d同唔好晒quota 2類。😀笑面:龍蝦:有膏, 大隻。 壽喜燒:牛肉嫩口,重牛肉味。燒和牛:即場切薄片, 好肥美。牛奶布丁:好濃既牛乳味。喊面:生蠔:好細, 唔太重蠔味。黑森林蛋糕:蛋糕好乾, d車厘子又勁酸。燒牛肉:好so既牛味。酥皮龍蝦湯:好罐頭湯,酥皮又唔夠脆, 唔好晒quota。最開心係心太軟朱古力蛋糕, 仲可以係碟試面寫字

😀笑面:
龍蝦:有膏, 大隻。
壽喜燒:牛肉嫩口,重牛肉味。
燒和牛:即場切薄片, 好肥美。
牛奶布丁:好濃既牛乳味。

喊面:
生蠔:好細, 唔太重蠔味。
黑森林蛋糕:蛋糕好乾, d車厘子又勁酸。
燒牛肉:好so既牛味。
酥皮龍蝦湯:好罐頭湯,酥皮又唔夠脆, 唔好晒quota。

最開心係心太軟朱古力蛋糕, 仲可以係碟試面寫字

2020-09-08
紀念日
  • 牛乳布丁
  • 佐賀和牛
📍Mr. Steak Buffet à la minute (銅鑼灣)🔍銅鑼灣告士打道280號世貿中心6樓-----疫情下好耐都無出街食晚餐,一放寬之後,想出街食野嘅慾望實在係撳都撳唔住,剛好呢間Buffet做緊晚市自助6折優惠,所以就即刻book咗同朋友一齊星期五收工之後去食,原本以為呢一個時候會少咗人出去食Buffet ,結果嚟到都非常多人,所以有興趣都最好預先打電話預約。☎️-✨佢哋有好多唔同嘅區域,例如有熟食區、刺身區、冷盤區、海鮮區同🍰甜品區等,款式甚多,B仔就唔一一詳列,直接挑選幾款我認為值得一試嘅同大家重點介紹下。-🦞龍蝦:回本必食嘅龍蝦,大大隻、外殼色澤紅潤、肉質扎實彈牙,啖啖肉咁,又容易拆殼,唔食返幾隻簡直對唔住自己。🦞龍蝦沙律酥:適合中意龍蝦但又懶得拆殼嘅人。酥底非常脆身,入口鬆化,而上面嘅龍蝦沙律,則多肉少醬,感覺非常真材實料,B仔食完一舊又一舊。🦞焗酥皮龍蝦湯:係,冇錯又係龍蝦,因為佢地嘅龍蝦食品,味道確係做得不錯,龍蝦湯非常濃稠,而酥皮嘅牛油香更係令人聞到都已垂涎欲滴,每次一出爐都會有一堆人蜂擁而至。🦀蟹粥:即叫即煮嘅蟹粥,用上隻隻肉肥膏滿嘅新鮮螃蟹黎熬煮,粥底
🔍銅鑼灣告士打道280號世貿中心6樓
-----

🦀蟹粥:即叫即煮嘅蟹粥,用上隻隻肉肥膏滿嘅新鮮螃蟹黎熬煮,粥底鮮甜,本來只係叫一碗黎淺嘗,結果忍唔住食咗兩碗。

🥄粉絲蒸扇貝:又係另一款令人非常驚艷嘅海鮮,厚肉嘅扇貝一啲沙都冇,而且蒸煮嘅火候控制得啱啱好,入口又嫩又彈,加埋索曬海鮮鮮味嘅粉絲,perfect池!

🐥蟲草花淮山排骨雞燉湯:真材實料,沒有一點味精的味道,係實實在在嘅高質老火湯,就好似阿媽煲俾你飲咁健康,而且非常滋潤。

🐃美國極黑和牛壽喜燒:香香甜甜嘅壽喜燒汁,配搭爽口且牛味濃烈嘅極黑和牛,教人如何不愛。

🐷豬腳薑:軟腍入味嘅豬腳薑,皮Q肉彈,啖啖入口盡是滿滿骨膠原嘅感覺。

🐂和牛鐵板燒:佢地選用咗特選嘅日本🇯🇵黑毛佐賀牛,全部現切現燒,雪花分佈非常平均嘅和牛係鐵板上輕輕翻幾翻就可以上碟,入口牛脂味非常豐腴,係B仔全晚最中意嘅美食之一。

🥛北海道牛乳布丁:幼滑細膩嘅布丁質感,加上濃厚嘅北海道牛乳味,令人欲罷不能,一再encore。

🍫朱古力心太軟:呢款心太軟,係Mr steak嘅經典之作,同人講無食過佢地嘅心太軟,同無黎過Mr steak幾乎無分別。新鮮焗製嘅心太軟,朱古力味極為濃郁,外層帶有少少微脆,一切開澎湃嘅朱古力醬就蜂擁而出,放入口中,濃烈嘅朱古力漿同蛋糕令到每一個味蕾都幸福到好似熱戀中咁,係每次嚟到,必食最少三個以上嘅甜品

👶🏻B仔整體評價:8/10個👍🏻
👶🏻B仔抵食程度:8/10個👍🏻(晚市6折中)
👶🏻B仔環境評分:8/10個👍🏻
👶🏻B仔味道評分:8/10個👍🏻
👶🏻B仔回頭機會:8/10個👍🏻
價錢資料:

☺️快D跟住B仔一齊吞食香港啦!🤤

2020-09-05 220 瀏覽
已經幫襯過呢間好多好多次,以前通常節日同一班朋友一齊嚟,但係而家疫情關係,唔夠膽約人,不能眾樂樂不如獨樂樂,咁啱見到有優惠,中午buffet 六折,即刻book枱食餐飽😋今日book到靠窗嘅海景位,正😁😁😁但係啲座位距離好近,會比較迫。今次有長腳蟹同埋龍蝦鉗,非常新鮮,但係好快俾人夾晒,要等佢refill,好似見佢都refill左兩、三次,所以一去到要即刻夾,刺身就有三文魚、鯖魚、立魚,不過三文魚又好快俾人夾晒,亦都要等refill,但係最抵食嘅係和牛壽喜燒😍😍😍和牛真係鮮甜多汁又嫩又滑又有牛味,我都食咗三件,真係好正👍🏻👍🏻👍🏻呢一間嘅中湯都好好味,材料好足,都要飲番碗。甜品亦都係我嘅至愛,朱古力心太軟同牛奶布甸係首選😋😋😋其他酒店自助餐都未食過咁好食嘅牛奶布甸,通常會大約1:30pm左右先出,之前幾次食,佢仲有出細細塊嘅朱古力,今次就冇啦,其實佢嘅手工朱古力都好好食,今次試咗佢嘅朱古力布朗尼,但係太甜,唔太得😅要留意只有夜晚先有Häagen-Dazs雪糕,中午嘅係阿波羅雪糕。以六折嘅價錢,中午自助餐$200有找,有海景、蟹腳、和牛、牛奶布甸、心太軟、刺身,都真係幾抵食👏🏻👏🏻👏🏻

和牛及蟹腳

鯖魚及立魚刺身

火腿、芝士、和牛

檸檬撻、蛋糕、拿破崙

北海道牛奶布甸最正

• 甜品
  • 長腳蟹
  • 北海道牛乳布丁
2020-08-02 1984 瀏覽
今次第2次食之前正價食過一次 今次係見佢有7折先去,book左晏就。唔知係咪唔多人既關係,蟹腳又唔洗搶,慢慢拎到最後都仲有!之前見過其他post話要爭😂生蠔 好一般,唔creamy都冇乜海水味,食左1次都冇再拎壽喜燒就都ok既,幾嫩滑,拎左好幾round!但另外2種牛 一種係牛扒,一種係燒,燒既好食d 牛扒好en 不過都只係過得去 未去到超好食!D甜品就都幾出色!好多款蛋糕都幾好食 款式勁多 根本試唔哂就飽左!Overall 其實水準真係一般,冇7折正價真係唔值呢個價,講真真係冇乜野係質素高,得個心太軟最正!食左2舊!心太軟真係必食
今次第2次食
之前正價食過一次 今次係見佢有7折先去,book左晏就。
生蠔 好一般,唔creamy都冇乜海水味,食左1次都冇再拎
壽喜燒就都ok既,幾嫩滑,拎左好幾round!
2020-08-02 907 瀏覽
超久超久沒吃自助餐了!!好姐妹邀請我來  大快朵頤一番恭敬不如從命啦,哈哈🙈先來看看有什麼好吃的~~佢有分好多不同類別的區域主要有海解區,各類的蟹又有專門一區,也是最多人排隊的沙律區﹑熟食區﹑日式美食區例如和牛等😋最最推介的一定是酥皮湯,薄而酥脆絕不油膩,可連續喝兩碗呢!甜品區也非常多選擇,應有盡有不多說了來點圖片吸引下大家吧XD滿桌都是食物~太爽了XD但我很快就第2ROUND了 0v0風捲殘雲......長腳蟹、生蠔、各類海鮮;和牛、燒牛、壽司刺身、世界級好喝的酥皮湯🤤全部環球美食隨便吃❣️吃飽飽後還有私人客製的即焗心太軟及超多款的中西式甜品🍮單是這個心太軟就值得我回味一輩子啦😋😋現在還有7折優惠+生日優惠!正
超久超久沒吃自助餐了!!
好姐妹邀請我來  大快朵頤一番
恭敬不如從命啦,哈哈🙈

先來看看有什麼好吃的~~佢有分好多不同類別的區域
主要有海解區,各類的蟹又有專門一區,也是最多人排隊的
甜品區也非常多選擇,應有盡有
不多說了來點圖片吸引下大家吧XD

滿桌都是食物~太爽了XD
但我很快就第2ROUND了 0v0

風捲殘雲......

吃飽飽後還有私人客製的即焗心太軟及超多款的中西式甜品🍮
單是這個心太軟就值得我回味一輩子啦😋😋
現在還有7折優惠+生日優惠!正
2020-07-18 727 瀏覽
今次同男朋友嚟呢一間Mr. steak 食buffet,我最鍾意就係食嗰個長腳蟹、生蠔、薄切牛同埋壽喜燒牛,佢個甜品都好正係心太軟,你仲可以要求師父寫字上去真係好有心思,呢間野食真係好正好好味,環境都好舒適,總括來講我會推介呢一間buffet真係好好味😋
講到有沙係必然,我食左咁多年,幾時食d師傅都係洗到沒沙好似他的盡責是額外,是客人要求高,唔炒得人沒所謂,旦個人態度認真,簡直同公司掃生意不知所謂,以後唔使去食。
Seafood:Lobster🦞 Oyster🐚 Sukiyaki🐮...All You Can Eat Madly & Crazily💕..耐唔時 都會心思思想食下Buffet🍽,想搵間質素好、環境靚、地方大、食物種類多、又高質、服務到位,仲有海鮮🦞🦐🦀🐟🦑 生蠔🐚 和牛壽喜燒🐮,都可以瘋狂任食既Buffet🍽,我一定諗起佢,因為呢間真係高質,每次食都冇令我失望架。.位於CWB 地點方便,餐廳仲對住維港,可以一邊望到靚景,食住自助餐感覺更享受吧。而且海鮮種類不少(龍蝦、長腳蟹、青口、海蝦、蟹鉗),都係無限refill,鐘意食海鮮既你 黎到一定勁滿足。.中式熱葷、生蠔海鮮、日式和牛、精緻甜品,款款都無限吃啊。.而且生蠔🐚 質素都唔錯,全晚都有餐廳專員💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️ 為你密密開,讓你可以隨時隨地都可以享用新鮮即開即食既生蠔。Today Special 有2種: 美國🇺🇸 Pacific Oyster (肉質厚實飽滿 蠔味濃郁) & 蘇格蘭🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Scotland Oyster (爽口海水味濃 味道鮮甜),食味真係各有所好呢。.仲有仲有 呢度既壽喜燒,仲用上日本🇯🇵 佐賀和牛🐮,

中式熱葷、生蠔海鮮、日式和牛、精緻甜品,款款都無限吃啊。

仲有仲有 呢度既壽喜燒,仲用上日本🇯🇵 佐賀和牛🐮,質素真係好好 牛味濃又嫩滑,仲係即叫即Shabushabu,加上壽喜燒湯頭甜 加上菜汁,真係食多幾份唔過份啊。

甜品Section🍰🧁🍧🥧🍡🎂 亦都勁多選擇,種類有:中式、西式,西式 甜品精緻可愛吸引,;中式 有豆腐花桂花糕,都同樣養生好味。當然唔少得雪糕啦🍦🍨 都有好多款口味。

不得不提 心太軟🖤 真係要Order 有驚喜。

瘋狂吃高質Buffet🍽 你也愛嗎❓ 呢度質素真的不錯,服務好 食物高質,地方夠大 景觀又好,最重要地點都好方便,最岩約埋朋友or 屋企人 一齊黎食個飯 開心一下吧💕。

最後。。Me又棒住大大個肚腩走了。不過食得滿足呢。呢間真係高性價比之選🥰🥰🥰。
×××[Mr. Steak Buffet à la minute]×××