首先一入去坐,攞杯水飲啦,一飲就知,杯水一定係水喉水,難飲到第一次見竟然可以係水難飲既拉麵鋪,大佬你係apm呀,隔離定樓下老K要杯水都過濾下啦咁當然我冇做過K記唔知杯水喺咪生水啦但係你_______________你杯水會難飲到我專登註冊個AC打滿200個字打個差評囖跟住叫野食啦,打開menu,哇,_你,你一碗拉面90同我講用水喉水俾客?你_________定我___________啊,大XX都煲滾先wo好啦,咁忽視價錢,問你員工,唔該借問聲呢個豚角同叉燒沾面都係豬肉會係咩位,有咩區別“er,叉燒咪叉燒囖,豚角咪豚角囖……”哇,我知咩叫豚角就唔問你啦,你唔識好心你直接講或者幫手問啦你賣野食做前台我開到口問你唔係叫我即場自己google卦算,兼職唔好太多要求,我冇鬧佢,寫係度純粹湊200字留差評俾呢間____鋪頭完以及,個沾面麻麻,90蚊嚟講係垃圾(因為沾面你幾乎一定要飲水,計埋杯水係災難級),但唔睇價錢就還OK

咁當然我冇做過K記唔知杯水喺咪生水啦

“er,叉燒咪叉燒囖,豚角咪豚角囖……”
哇,我知咩叫豚角就唔問你啦,你唔識好心你直接講或者幫手問啦
你賣野食做前台我開到口問你唔係叫我即場自己google卦

2023-12-27