2018-08-30 1207 瀏覽
因為友人想試下呢間東京人氣沾麵店,等位需時又唔耐,就黎試下呢間嘅沾麵啦!兩人被安排bar 枱座位自成一角都唔錯!餐具都印有富士山🗻圖案。呢個位置視覺效果都幾好!雜果特飲 好飲嘅雜果賓治菠蘿特飲唔會太甜,都幾多菠蘿果肉。和風蘋果沙律$45食材新鮮爽口,味道開胃。將蘋果、青瓜、火腿扒均切成粗條,配上蜜餞、粟米片、蟹子增加口感,醬汁係沙律醬帶點wasabi ge調味。藥膳雞 $38有花雕香,但酒味唔濃。估唔到竟然會日本拉麵店食到醉雞。高菜叉燒小碗炒飯 $42呢度嘅炒飯係即叫即炒, 粒粒飯都俾蛋包裹到,主要有雪菜、叉燒,食落啖啖配料!神山湯餃子 $38第一次將煎過嘅餃子再放湯食,又真係另一種感覺!神山沾汁麵$85麵質粗身彈牙,唔會漿住一團,沾汁濃稠唔咸有魚介粉,掛汁能力強。份量雖一人前,有兩塊激厚豚角,肥膏部分係爽口嘅,好惹味。好彩脂肪共享 概念一碗兩人share岩岩好!

兩人被安排bar 枱座位自成一角都唔錯!

餐具都印有富士山🗻圖案。

呢個位置視覺效果都幾好!

雜果特飲
好飲嘅雜果賓治

菠蘿特飲
唔會太甜,都幾多菠蘿果肉。

和風蘋果沙律
食材新鮮爽口,味道開胃。

藥膳雞 $38
有花雕香,但酒味唔濃。估唔到竟然會日本拉麵店食到醉雞。

高菜叉燒小碗炒飯 $42

神山湯餃子 $38
第一次將煎過嘅餃子再放湯食,又真係另一種感覺!

神山沾汁麵$85

一碗兩人share岩岩好!
2018-08-27
  • 神山湯餃子
  • 神山沾汁麵
  • 和風蘋果沙律
2018-07-05 2811 瀏覽
間唔中都會行吓觀塘,有時都會食拉麵,發現同一個位置的拉麵店轉咗格局,而且門外等候的人可真不少,所以按捺不住等埋一份。近門口的位置有一條長長的吧枱,旁邊的就是方桌,部份仲有卡位設計。職員們的服務態度真係非常好,個個面露笑容,仲會即時遞上餐牌,而且跟客人有交流。神海老沾汁麵正值做緊限量推廣,當然唔可以錯過。神海老好大隻,中間經已開邊,醬汁酸酸甜甜,蝦殼亦非常容易脫開,裡面的肉非常厚和彈牙。沾麵本身是帶點硬,不過浸了沾汁之後,是外軟內爽的。神山湯餃子外面煎得香口,而裡面的餡料很軟熟,索埋個湯更加入味,有點要跟他搶食呢~唐揚豆池魚一條條炸池魚,十分可愛。炸粉是超薄的,不過也會食得到脆脆的口感,而裡面係熱到噴煙,肉質是軟綿綿的,用來佐酒或者伴特色飲品真係一流。講到飲品,他點了雜果特飲,而我的就是菠蘿特飲。裡面的果肉都唔少,而冰唔太多,他那杯味道是甜甜的,而我的是甜中帶酸。茄子披薩以茄子的外邊做薄餅底,非常特別,加上薄餅的配料,味道是有少少辣,是惹味的一種。雙色牛舌就是以不同方式去泡製牛舌,碗上的一邊食到牛舌的原味,是很軟身和香滑。而另一邊以醬汁調製,牛舌索咗不少醬汁,更突顯牛舌的 juicy。

神海老沾汁麵
正值做緊限量推廣,當然唔可以錯過。
沾麵本身是帶點硬,不過浸了沾汁之後,是外軟內爽的。

唐揚豆池魚
一條條炸池魚,十分可愛。

講到飲品,他點了雜果特飲,而我的就是菠蘿特飲。

茄子披薩

2018-06-12
2018-06-27 1956 瀏覽
香港人愛吃日本拉麵,所以無論海外來港或本地品牌都有捧場客,現在連日本沾麵都開始熱起來!!今天得意和家人來到位於觀塘apm的<神山拉麵>一嚐美味沾麵雜果特飲(左),菠蘿特飲(右)炎炎夏日當然要先來兩杯冰凍特飲雜果特飲是味道甜甜的fruit punch,菠蘿特飲汁酸酸甜甜滿滿的菠蘿味,好飲又解渴。<和風蘋果沙律>絕對是喜出望外的沙律!有大量的蘋果粗條,每條都輕輕沾有帶有蟹子的沙律輕汁,再加上面頭撒上粟米脆片和提子乾以增加口感,非常好吃。<藥膳雞>又是令人喜出望外的一道冷盤,帶有淡淡的酒香呢厚切的雞件非常嫩滑而且充滿骨膠原的感覺,超正<唐揚豆池魚>短小而肥嘟嘟的豆池魚經唐揚後外層很鬆化但又不會乾爭爭,成條連骨都可以食埋,鈣質豐富。<神山湯餃子>老公很喜歡吃餃子,無論是煎餃還是湯餃。這個湯餃子有著濃濃的湯汁浸著,非常惹味。<神海老沾汁麵>終於來到戲肉!!!海老沾汁麵一放低已經香氣四溢,蝦味濃郁。肉質彈牙的巨蝦差唔多有成隻碗咁大隻!!沾麵湯汁亦不容小看,質地超濃厚,味道濃郁,充滿蝦膏香,鮮!甜!甘!美

今天得意和家人來到位於觀塘apm的<神山拉麵>一嚐美味沾麵

炎炎夏日當然要先來兩杯冰凍特飲

<和風蘋果沙律>

<藥膳雞>
又是令人喜出望外的一道冷盤,帶有淡淡的酒香呢

藥膳雞

厚切的雞件非常嫩滑而且充滿骨膠原的感覺,超正

<唐揚豆池魚>

<神山湯餃子>

<神海老沾汁麵>
終於來到戲肉!!!海老沾汁麵

一放低已經香氣四溢,蝦味濃郁。

肉質彈牙的巨蝦差唔多有成隻碗咁大隻!!

沾麵湯汁亦不容小看,質地超濃厚,味道濃郁,充滿蝦膏香,鮮!甜!甘!美!

爽滑彈牙的沾麵浸入濃濃的湯汁中,絕對是無比的享受。

溏心蛋亦不容小看,有圖有真相,溏心的程度破表。

<神山沾汁麵>
愛好肉類的老公選了神山沾汁麵。上台的時候我們都被那兩舊大大舊的烤肉嚇了一跳。

肥瘦相間的巨型五花腩經火烤後帶有微微的燒烤香氣,感覺上沒那般油膩,而且肉汁非常香滑,非常邪惡。

沾麵汁同樣非常濃厚,可以緊緊的掛著爽滑彈牙的沾麵上,味道比較濃郁,適合喜愛重口味啲朋友來。
2018-06-26
2018-06-23 1467 瀏覽
觀塘嘅APM最近開咗間來自日本過江龍嘅Jim面店,叫神山麵屋。以前呢個鋪位都係不同拉麵店嘅聚腳地,今次亦都唔例外。平時拉麵店都係只有拉麵同埋餃子等小食,比較驚喜就係呢一間嘅小食種類都非常之多。和風蘋果沙律加入左爽脆的青瓜,玉子,份量好多而且又開胃。唐揚豆池魚炸得香脆的小魚最啱趁熱食,有杯啤酒就最好啦雙色牛舌一凍一熱,凍食牛舌係厚切,普通加上少少酸甜嘅沙律醋,熱就是薄切比較重的酸甜。神山湯餃子魚介的湯頭加左餃子,未食麵之前就有得暖下胃。餃子只包子菜和豬肉,簡單但好滿足。鋪在底的菠菜吸哂湯汁,記得食埋!期間限定四隻字從來都係吸引我嘅原因,今次亦都一樣,叫左一個神之海老沾麵。稱為神,相信無論份量同味道都一定同其他蝦差天共地。上台之後簡直就係驚喜,雖然得一隻蝦但超級大隻。入口蝦肉彈牙,分量十足。沾湯幾時都係一碗沾麵嘅靈魂,湯頭用咗蝦殼同埋蝦膏而煲,入口香濃鮮味十足。令人好想再食!而且湯底好熱,不用擔心會像食冷麵的感覺。放置室溫底下的麵質粗身為主,但係入口都係彈牙,有少少煙韌而且掛湯力強,每一啖面都充分沾上蝦湯,一大享受。溏心蛋好入味,金黃色蛋漿令人流哂口水。食完沾麵後記得叫店員添湯,可以飲埋沾

和風蘋果沙律
加入左爽脆的青瓜,玉子,份量好多而且又開胃。

唐揚豆池魚
炸得香脆的小魚最啱趁熱食,有杯啤酒就最好啦

神山湯餃子
魚介的湯頭加左餃子,未食麵之前就有得暖下胃。

溏心蛋好入味,金黃色蛋漿令人流哂口水。

食完沾麵後記得叫店員添湯,可以飲埋沾麵個湯,試下另一種食法。不過因為太濃,我飲左幾啖就放棄
$128絕對值得比!

總括來說,過江龍的名字會令人有十足期望,幸好神山沒有令人跌眼鏡。性價比十分高,不說這個限定出品,大部分麵都是八十幾蚊就食到。除左小食之外,主角的沾麵都令人驚喜。期間限定三個月會再轉一次,到時再睇下有咩新出品先!
2018-06-21
  • 唐揚豆池魚
  • 雙色牛舌
  • 神山湯餃子
  • 神海老沾麵
2018-06-19 360 瀏覽
第一次食沾麵,朋友話呢間「神山」超好食!見到等位排隊就知好得!叫左唐揚豆池魚🐟肉質鮮甜,條條都炸到金黃色,但又唔會有油膩感,配左檸檬汁同特製醬汁,同豆池魚味道好夾,食落有d似多春魚嘅口感,必食item👍🏼👍🏼神山湯餃子🥟 餃子煎到脆脆地,咬落肉汁豐富,豚骨湯底濃郁 茄子披薩🍆🍕茄子上面佈滿芝士,醬汁有少少蕃茄同辣味,消除左茄子嘅油膩感,口感同味道新穎,值得一試👍🏼沖繩風味豚肉🐖慢火炆煮左4至5個鐘,豬手超淋又入味,啖啖骨膠原,加上芥末又有另一番風味,不單主角精彩,配角蘿蔔都好精彩,又係超淋且入味,兩者都有入口即溶嘅感覺。神山沾汁麵🐷🍜湯底食落有濃郁嘅豬骨味,有魚介同醬油味。麵質口感彈牙,麵條上面有坑紋,做到掛湯👍🏼。叉燒又係誠意之作,慢煮12小時,入口即溶,加上表面燒到焦焦地,食到醬汁嘅甜味。神海老沾汁麵🦐🍜蝦非常之大隻,十分鮮甜,唔會煮到過熟,口感彈牙,外面佈滿蒜蓉同少少辣椒,非常滋味。湯底充滿住濃郁嘅蝦味,麵條口感一樣彈牙,上面嘅坑紋做到掛湯效果,令到每條麵條都充滿住香濃嘅蝦味👍🏼菠蘿特飲🍍 雜果特飲🍹 非常足料 !
叫左唐揚豆池魚🐟
神山湯餃子🥟
餃子煎到脆脆地,咬落肉汁豐富,豚骨湯底濃郁
茄子披薩🍆🍕
沖繩風味豚肉🐖
神山沾汁麵🐷🍜
神海老沾汁麵🦐🍜
菠蘿特飲🍍 雜果特飲🍹 非常足料 !
2018-06-19
神山麺屋 (觀塘) •早前與同事在中午時吃過這家的沾麵,覺得很美味,一直也想帶男友去嚐一嚐。1️⃣ 神山沾汁麵 $85✔️ 魚介湯底濃郁,不會太咸。(三田製麵的沾麵湯底對我來說太咸了)-麵質軟硬適中。-除了湯底, 豚角煮🐷是另一個亮點。肉質嫩滑,一層肥膏一層肉,入口即溶,不覺很膩。•2️⃣ 神豚燒沾汁麵 $85🤨 吃不出湯底與神山沾汁麵有甚麼分別。兩者一樣美味。豚肉是薄切,很香炭燒味。味道很好,但比較喜歡神山沾汁麵的肉,較有層次。•3️⃣ 辛味咖哩魷魚🦑足唐揚 $38吃到微微咖哩味,但味道像用於製作零食的味精味。炸得很脆,炸粉份量適中。-回頭指數:8/10(湯底及肉取勝)•
神山麺屋 (觀塘)

1️⃣ 神山沾汁麵 $85

麵質軟硬適中。

2️⃣ 神豚燒沾汁麵 $85

🤨 吃不出湯底與神山沾汁麵有甚麼分別。兩者一樣美味。

3️⃣ 辛味咖哩魷魚🦑足唐揚 $38

吃到微微咖哩味,但味道像用於製作零食的味精味。
辛味咖哩魷魚足唐揚

炸得很脆,炸粉份量適中。
回頭指數:8/10(湯底及肉取勝)
神豚燒沾汁麵
這天因事特地到APM一趟,既然來到便在商場食肆吃晚餐!我品嚐的是神豚燒沾汁麵。以豚肉片來說它的肉汁是豐富的。肉片表面帶一點點的焦香、肉味濃郁,肉質有彈性,但不會韌。麵條略欠特色,但軟硬適中,而且麵條的味道跟濃郁的湯汁匹配!主食外,我們還品嚐了蘋果沙律、燒鱈魚棒及菠蘿特飲。沙律整體感覺清爽。沙律醬方面,它裡頭加了一點芥末,味道比較豐富,芥末份量恰當,不會有太多的刺激感,但亦不會辣。口感方面,它的配搭得宜。蘋果、青瓜、脆片及蔬菜口感上雖說都是爽脆的,但它們還是有一點點差別的。正正是食材口感上細微的分別成就出眾的沙律!燒鱈魚棒亦十分出色,它十分鬆脆!魚棒不似薯片般易碎,亦不似炸物般香膩。它是鬆化、帶點柔軟的脆脆!菠蘿特飲的菠蘿味非常重,而且裡頭有不少濕潤的菠蘿。特飲味道不會過甜,因此我十分喜歡。我對這餐廳食物水準、服務及衛生程度均很滿意,小食水準更是使人喜出望外的,未來有機會定必再訪!
這天因事特地到APM一趟,既然來到便在商場食肆吃晚餐!
主食外,我們還品嚐了蘋果沙律、燒鱈魚棒及菠蘿特飲。
2018-10-04 14 瀏覽
Taste amazing!Good choice when you want ramen in kwun tongThe soup base taste strong and on point!The pork belly soft and juicy!Nice experience, recommend to try!
Taste amazing!
2018-10-03 19 瀏覽
今日lunch食好D! 去左apm食月本沾麵,拉麵我就食得多,沾麵我都係第一次食咋一入去間店,播住d 好relax嘅音樂,又唔係播日文歌wo, 我見有個限定既沾麵,就叫黎試下。等左都有三個字先有一黎試左啖湯,um..幾好味,隻蛋好正流心蛋塊肉就得兩塊,有d似豬肉乾咁嘅feel, 都OK既 ,不過如果多一塊就更加好全個麵,最欣賞係個麵,個質地好彈牙,湯底都好香好濃!不過下次如果再黎,我又未必會再叫返呢個,會試湯拉麵

等左都有三個字先有
一黎試左啖湯,um..幾好味,隻蛋好正流心蛋

全個麵,最欣賞係個麵,個質地好彈牙,湯底都好香好濃!

不過下次如果再黎,我又未必會再叫返呢個,會試湯拉麵

2018-10-02
  • 神山沾汁麵
2018-10-02 18 瀏覽
Apm原本呢個舖位都係拉麵店...今次放工同同事兩個即興去食飯,大家都想食日本野,咁又唔想食太多嘅...於是就落左apm食神山麵屋。我地兩個麵叫左神山沾汁麵...湯唔係咁夠熱,但好濃,於是乎食頭幾淡都好ok...但愈食....食埋舊肥豚肉....就開始變到鹹同膩....食完佢....實在會好飽...舊豚肉真係幾肥下😂叫左個豆池魚食...睇相以為都有少少size...原來佢得女仔手指尾咁大一條咋...但味到係好嘅!成條啪落口...幾正!仲有叫左呢個蘋果沙律...係好味嘅!埋單就係咁多錢喇...
Apm原本呢個舖位都係拉麵店...
今次放工同同事兩個即興去食飯,
大家都想食日本野,
咁又唔想食太多嘅...於是就落左apm食神山麵屋。

我地兩個麵叫左神山沾汁麵...

湯唔係咁夠熱,但好濃,
於是乎食頭幾淡都好ok...
但愈食....食埋舊肥豚肉....
就開始變到鹹同膩....
食完佢....實在會好飽...舊豚肉真係幾肥下😂

叫左個豆池魚食...
睇相以為都有少少size...
原來佢得女仔手指尾咁大一條咋...
但味到係好嘅!成條啪落口...幾正!

仲有叫左呢個蘋果沙律...係好味嘅!

埋單就係咁多錢喇...
2018-10-02 26 瀏覽
神山麺屋進駐APM,我決定親身去試一次✅基本上係自己mix and match,有拉麵/沾麵,豚角煮/叉燒,豬骨/黑蒜/辛辣湯底!小編點左神山豚角煮沾麵🐖🍜為每日限定❣️.有兩件豚角煮,食落好有炭燒感覺,真係好香,蠻有驚喜的!不過就一件林一件硬,還是欣賞林嗰舊,肥瘦適中吧!麵條硬度剛剛好,幾彈牙又掛湯🍜而且仲有原隻滷過既溏心蛋🥚😍沾麵當然湯底好緊要啦,我幾鐘意因為唔太鹹,少少稠身,但就嫌一上枱已經唔熱得返餘溫,要改善下!💪🏻
2018-09-30 29 瀏覽
神山麵屋是日本過江龍的麵店, 今日去開APM, 當然不能錯過。這裡的沾汁麵没有令我失望, 除了沾汁麵, 這裡的小食都是好美味。而且店員友善,服務一流。 神豚燒沾汁麵 神豚燒沾汁麵是一個麵配上燒豚肉和流心蛋。湯汁是分開碗上。湯汁用了豚肉, 豚骨, 日本魚介和日本醬汁調味, 用慢火熬製12小時。所以我覺得湯汁特別濃稠。麵條彈牙, 點上濃郁的沾汁, 好味道。豚肉片用高溫燒過來, 食落香脆。 神山沾汁麵 神山沾汁麵最吸引的是兩大塊燒豚肉, 好大塊,厚切。食落充滿油脂香。 神山湯餃子 這裡的餃子是先煎過來,再放入湯中煮。餃子裡放入豬肉,湯是豬骨湯, 我忍不住飲了好多啖。 燒鱈魚棒 燒鱈魚棒燒得金黃色。抹上混合醬汁,辣汁,不過不覺太辣,好岩我。食落有點似燒魷魚,惹味,讚! 神山炸雞 一碟都幾多件炸雞,雞件炸得香酥。炸雞面上配士芥末醬, 是特色之一。 我和友人各點了菠蘿特飲和雜果特飲, 兩杯特飲都不錯, 清新解渴。

燒鱈魚棒

神山炸雞

2018-09-29 31 瀏覽
這天放工後, 就來這裡試試, 店子人氣極旺, 這晚來到,門外已有人龍。踏入拉麵店,店子地方也不少, 一邊是開放式廚房,廚房外圍有一列吧枱,店內也有二人至四人檯。先來一杯菠蘿特飲,口感夠滑也菠蘿味濃,好喝。選了神豚燒沾汁麵,當侍者將麵捧上來, 那碗濃厚的豚骨沾汁, 湯頭味道濃郁, 不太濃稠,濃度適中而非常滋味,合乎預期的水準。這裡用上的麵,有足夠掛湯能力,咬勁十足,有麵份香味,淥煮的火候也不錯,是滿意的。豚肉片以高溫烤焗, 表面有微焦, 所以特別香脆。溏心蛋入口軟滑而蛋味香濃,味道出色。吃到最後,可要求店員在濃湯內加些湯去稀釋,讓食客可以將湯頭喝下。這店的沾麵算是交足功課, 離開店時,店外還有不少在等吃麵的食客。
先來一杯菠蘿特飲,口感夠滑也菠蘿味濃,好喝。
豚肉片以高溫烤焗, 表面有微焦, 所以特別香脆。
溏心蛋入口軟滑而蛋味香濃,味道出色。
1K
放工時間的APM周圍都是人,想在Food Court 找個位置也甚為困難幸好在這商場還有其他的餐廳可以選擇首選當然是吃沾麵的 - 「 神山麺屋 」 ~ 因為香港暫時只有觀塘這家店嘛其實之前也有來過一次,不過餐點上好像沒有什麼特別改變就好似飲品還是那幾款 (๑´ㅁ`) 選了 - 菠蘿特飲 ($15)  清新的菠蘿有助解膩和風蘋果沙律 ($45) - 和風沙律吃得最多的應該是青瓜 (? 但這個沙律的材料卻是以蘋果、火腿等為主,另外還有蟹子,提子乾不過重點的是混了芥末粒的沙律醬,吃起來有點嗆鼻~但很開胃唐揚豆池魚 ($45) 炸得酥脆的金黃色小魚不會很腥還是怕的話可以擠點檸檬汁~ 配合柚子醋來吃更能突顯肉質的細滑雙色牛舌 ($45) 雙色其實是指兩款口味的牛舌一款像冷盤,味道會比較淡;另一款配酸酸甜甜的醬汁~味道則會較濃牛舌不會切得很薄或是太厚~吃起來口感剛剛好也很軟稔因為是招牌,所以會再翻點的是 - 神山沾汁麵 ($85)湯頭十分香濃,是以大量的豚骨、多種的日本魚介和秘製醬油等熬制而成質感帶少許的黏性~再加上麵條擁有獨特的坑紋讓湯更容易附上!不過與一般的比較~調味會稍為鹹一點,如果怕過鹹就
幸好在這商場還有其他的餐廳可以選擇

其實之前也有來過一次,不過餐點上好像沒有什麼特別改變
就好似飲品還是那幾款 (๑´ㅁ`)
選了 - 菠蘿特飲 ($15)  清新的菠蘿有助解膩
菠蘿特飲

不過重點的是混了芥末粒的沙律醬,吃起來有點嗆鼻~但很開胃

唐揚豆池魚 ($45) 炸得酥脆的金黃色小魚不會很腥

雙色牛舌 ($45) 雙色其實是指兩款口味的牛舌
牛舌不會切得很薄或是太厚~吃起來口感剛剛好也很軟稔

雙色牛舌

因為是招牌,所以會再翻點的是 - 神山沾汁麵 ($85)
質感帶少許的黏性~再加上麵條擁有獨特的坑紋讓湯更容易附上!
不過與一般的比較~調味會稍為鹹一點,如果怕過鹹就不要一下子沾太多喔

另外還有微微焦香的厚燒豚肉,也可以放進湯頭沾一下才吃 ...
肉香提升後吃落更為惹味的耶
神山沾汁麵

神豚燒沾汁麵 ($85) 這款是秋季限定來的喔!
原塊的豚肉片被烤焗到四邊有微微焦脆的口感
另外這個還有洋蔥絲、麥粒味噌和青蔥,混和起來能加強整體味道的層次
這碗的蛋是放在湯頭內的,不知跟前者有什麼分別?
2018-09-20
神山沾汁麵
同朋友去咗行APM 經過神山麵屋門口 記得依間麵店係東京好出名 平時經過都見到要排隊 今次竟然唔洗排隊就即刻去試吓佢店員安排左去卡位 座位好大 2個人對坐好舒適 而且服務員態度好好豬仔同朋友樣樣都想試 揀下揀下都點左好多神豚燒沾麵 |$85見到限量發售 決定試一試佢湯汁充滿濃郁嘅豚骨味 絕不馬虎豚肉配上燒汁烤過 味道濃郁 至啱鍾意重口味既朋友外層醃過嘅溫泉蛋一咬落去蛋汁流出黎 好味道麵質粗身彈牙 唔會黏住一舊舊 輕易掛湯一小撮一小撮將麵點落去豚骨沾湯再拎上嚟食黑神山豚角拉麵|$79湯底蒜香味濃 半肥瘦肉片 薄薄一片食落唔會好肥好油 而且兩個麵既溫泉蛋都做得好好藥膳雞 |$38賣相幾好喎 淡淡嘅酒香配上嫩滑嘅雞肉仲見到膠原架燒鱈魚捧|$38擺相似一座山🗻 別有心思 面頭塗上燒汁同蔥 香脆惹味 忍唔住係咁食 好適合做下酒小菜神山湯餃子|$38見係首創產品 要試一試 餃子煎香完再煮 內餡軟熟湯汁豐富 配埋豚骨湯底 特別好味道雜果特飲|$15雜果果肉多 酸酸地 似唔會太甜既fruit punch 解渴又好飲雖然點左好多 但為食既豬仔同朋友都食晒所有野 好豐富嘅一餐 好滿足呀!神山麵屋拉麵出色

豬仔同朋友樣樣都想試 揀下揀下都點左好多

神豚燒沾麵 |$85