2017-07-10 108 瀏覽
繼上次食完Day meun既流心芝士龍蝦三文治後一直都好想再食埋另一款龍蝦包~今次終於有機會喇🤗~但當然唔會淨食飽咁單調,都要試下佢地其他既食物架麻。食物1.加洲脆片香橙雞肉沙律配芝麻薑汁加洲脆片就係我地平時食開既墨西哥脆片,食落好脆但係個人都係鍾意食卡樂B果類既薯片多D~原來呢個沙律同平時食開既有出入,係將菜切絲,配上雞肉碎同香橙(認真黎講應該係柑🍊),對我黎講都幾新奇😃。整體感覺都唔錯,但薑味甚少,外觀上因為用左類似船仔形狀既容器~幾得意。2.鮮茄虎蝦扁意粉意粉食落唔係我鍾意既口感,但整體都算OK,但對比起價錢有小小唔抵!3.龍蝦包188的價錢如果得包就好唔抵!但呢個係連埋薯條同埋少量沙律。薯條邊面有平時食開既普通薯條同埋番薯薯條~食落脆脆,無奈欠缺了點熱。龍蝦包方面,個包食落好軟好香,但龍蝦就小左D,起碼都要食三啖先有一啖有龍蝦~4.Unicorn dream好耐之前上網見到呢到既特似係好鬼死令,滿滿的少女心,由其是係呢杯~七彩既顏色,再配上綿花糖~~~飲落係汽水味的沙冰咁,都唔錯,畢竟我要既係外表咋~~😂(膚淺既人類(啪)整體都是不錯的!可惜又上唔到2樓既位😣

食物
1.加洲脆片香橙雞肉沙律配芝麻薑汁

2.鮮茄虎蝦扁意粉

3.龍蝦包

4.Unicorn dream

整體都是不錯的!可惜又上唔到2樓既位😣

2017-06-14
$259.5 (晚餐)