2017-08-11 736 瀏覽
酒店做緊$288龍蝦美食主題,早一星期book枱試。海鮮區,呢個價錢,選擇種類算係甘,而補給算快。回本區,蟹腳海水味濃,都幾鮮甜。配檸檬開胃得來又可以提升鮮味。每人有半隻,點埋個醬都唔錯龍蝦伊麵,芝味香濃。前菜沙律區多款熱食,不過就無影到龍蝦Pizza,炸魷魚卷加泰式辣醬幾惹味甜品種類都算多,呢度係其中一部分簡左個偽燕窩蛋白,香滑雙皮奶法式焦糖燉蛋,不過不失有Movenpick雪糕,口味選擇都算多壽司區,隔離有個細爐即場燒野食供應有三文魚刺身、希靈魚同吞拿魚,選擇既種類就唔算多。值得推介既係芝士蟹肉龍蝦汁意大利飯,香濃龍蝦味,芝士唔會太膩,實在令人回味!呢個價錢來講,我地都唔會抱有太大期望,不過不失甘啦,選擇都算多既。野飲選擇種類唔多,熱紅茶、熱水同檸檬自由配搭💁🏻最欣賞係門口有部機,禁個制就可以彈岀一張暖暖的濕紙巾,對於食完海鮮成手汁既客人來講,確實係細心體貼。仲有消毒捽手液選擇添!
酒店做緊$288龍蝦美食主題,早一星期book枱試。

海鮮區,呢個價錢,選擇種類算係甘,而補給算快。

每人有半隻,點埋個醬都唔錯

龍蝦伊麵,芝味香濃。

前菜沙律區

多款熱食,不過就無影到

龍蝦Pizza,炸魷魚卷加泰式辣醬幾惹味

甜品種類都算多,呢度係其中一部分

簡左個偽燕窩蛋白,香滑雙皮奶
法式焦糖燉蛋,不過不失
有Movenpick雪糕,口味選擇都算多

壽司區,隔離有個細爐即場燒野食供應
有三文魚刺身、希靈魚同吞拿魚,選擇既種類就唔算多。