2009-08-21 8 瀏覽
尋日係初一既關係, 所以連帶朋友既生日飯都要係齋菜中渡過 環境不錯, 服務都不錯 (上菜時似去左大x樂...即係似食快餐咁) 味道都ok ka! 不過始終知道係全假宴...所以都係有所保留, 因有d防真度唔算太高. 但, 真係直得一讚係個"冬陰公" 好夠味 辣絕!! 最愛同d辣朋友食飯 一齊同聲 好味!! 有機飯, 糖醋魚, 煙燻鵝(呢樣無試到, 因黎錯既關係只影相留念), 涼拌粉皮再加多個鐵板牛肉(平時戎左, 今日食足佢), 呢幾樣齋送已係我既"常悅"推介, 不防一試! 最後, 佢地仲有壽包供應 HKD30 半打 (不過無拍下留念), 唔知係咪因為我地係食飽前講 / 玩得太多, 飽已凍 / 硬左lu~~ 下次都係唔熱唔食好d
尋日係初一既關係, 所以連帶朋友既生日飯都要係齋菜中渡過
好夠味 辣絕!! 最愛同d辣朋友食飯
下次都係唔熱唔食好d