2021-11-08 490 瀏覽
最近超想飲茶🫖一星期飲左兩次☺️比起傳統茶樓 我更喜歡新式設計的風格 呢間裝修好有feel😚😚有少少復古味道但係又好時尚感覺🫖平日唔需要+1服務費 不過當天是星期六日及公眾假期需要喔😉蒜香蝦春卷 $28呢個推薦😚😚真心好食 即炸即食重點係入面超多超多蝦 幾爽口蛋蛋流心奶黃包 $32我是衝着可愛小豬🐷外型來的但係不幸地 最近幾天已經冇左啊🥲而家轉左糖心蛋造型😗上面係正常流心奶黃包 但下面個個白色饅頭黎 所以係冇味的🤣🤣(溫馨提示一定要熱食先好味)其他我覺中規中矩吧🤣但不太喜歡這間鳳爪味道呢(不過男友說冇問題)另外牛肉腸沒有陳皮味的感覺🙃陳皮牛肉腸粉 $28花膠海皇灌湯餃 $39鮮蝦蟹子燒賣 $34XO醬皇蒸鳳爪 $26茶水 $16/2人#打卡cafe#生活小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #相機食先 #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控#cafe #拍拖👫#打卡#jessicafoodhunt#jessicafoodie
最近超想飲茶🫖一星期飲左兩次☺️

蛋蛋流心奶黃包 $32
我是衝着可愛小豬🐷外型來的
但係不幸地 最近幾天已經冇左啊🥲
而家轉左糖心蛋造型😗
(溫馨提示一定要熱食先好味)

其他我覺中規中矩吧🤣
但不太喜歡這間鳳爪味道呢(不過男友說冇問題)
另外牛肉腸沒有陳皮味的感覺🙃

陳皮牛肉腸粉 $28