餐廳: 金公館 (康怡廣場北座)
資訊:

2024-05-09 892 瀏覽
野食ok, 正常點心。都見好多一家大細去飲茶,不過有得揀我都唔會再返黎受氣。😊啲阿姐嘅態度真係不敢恭維。個個都黑面唔講,問你飲咩茶極唔耐煩。樓面得兩三個阿姐落單,人手唔夠係諒解嘅,咁咪行出去搵阿姐幫手落單。點知收銀個阿姐串返你轉頭,話唔會落單,一定要搵樓面啲姐姐。同佢講返我果邊無人,收銀阿姐中氣十足:你咁講就唔岩啦! 笑死!有無人落單有咩對錯?我行埋出黎方便你仲要俾你話? 樓面姐姐見到就走埋黎收左張單。總結:野食ok, 但唔明點解俾錢食飯仲要受氣。
樓面姐姐見到就走埋黎收左張單。
總結:野食ok, 但唔明點解俾錢食飯仲要受氣。
2024-04-27
早餐