餐廳: 天仁茗茶 (太古城中心)
資訊:

2018-06-23 706 瀏覽
913黑糖珍珠鮮奶茶 $28.話說天仁都出左黑糖珍珠 所以我咪又要試下😂.雖然有新產品 但似乎menu未update 要小毒毒開口問 點知佢話有 好開心😂大家想飲記住開口問啦.聽完大家d review都係劣多 不過我就覺得幾好😂會係我飲過既best 3之一 只限太古城分店😊.d奶泡多到漏出黎 又可以揀少甜少冰 完全將913茶王味道突出 但係又會有好香既鮮奶味 我覺得好有驚喜喎😍 黑糖珍珠好q彈 好正 冇諗過連鎖到咁既天仁新推出既奶茶可以咁正 份量又唔算少
913黑糖珍珠鮮奶茶 $28
話說天仁都出左黑糖珍珠 所以我咪又要試下😂