收工成日都會喺黃竹坑搭地鐵再轉車返屋企,呢晚OT晏咗,唔想煮飯,就同師吧係The Southside商場搵地方食飯,輕鬆一下!估唔到星期一晚都咁多人,好多街坊都嚟呢度食飯👍🏻餐廳環境舒適,裝修簡約而雅致,主打Fusion菜,融合西式、日式同港式風味,啱晒我哋口味!出街食飯梗係要揀啲自己屋企整唔到嘅嘢,享受吓啦~我哋叫咗兩個鐵板餐,超級滿足!🤩🌟紐西蘭西冷鐵板餐,五成熟,黑椒汁,再加杯凍香滑鴛鴦少甜少冰。西冷牛扒煎得啱啱好,牛味濃郁,配上黑椒汁更加惹味!鴛鴦香滑,咖啡同奶茶嘅比例恰到好處!🌟免翁牛柳鐵板餐,都係五成熟,黑椒汁,牛柳肉質更加嫩滑,入口即溶同樣配搭黑椒汁,味道更加有層次。兩個鐵板餐都會配薯菜,份量十足!尤其係薯角吸收哂精華,好好食推介俾成日喺黃竹坑出沒,或者想搵個地方同另一半撐枱腳嘅朋友仔!📍 黃竹坑香葉道11號THE SOUTHSIDE LG樓LG03號舖 #Table #Tablehk #西餐咖啡店 #TheSouthside#黃竹坑美食 #fusion菜 #鐵板 #撐枱腳 #datenight #TableTheSouthside #香港美食

我哋叫咗兩個鐵板餐,超級滿足!🤩