2020-01-14 1080 瀏覽
呢個我想食好耐㗎啦 一路都見到lunch time永遠勁多人排隊 所以一路都冇機會試 嗰次難得我有一個朋友嚟灣仔搵我食飯 佢可以早啲黎排隊所以我哋就試咗呢一間啦😏😏·甘牌燒鵝拼叉燒瀨粉 $74呢個一上枱嘅時候 我係哇咗出聲 因為我覺得佢真係切得好靚俾我🤩🤩我冇另外加錢嗌鴨髀 但係都有一隻鴨髀呢個感覺真係爽到不得了🤤可惜我覺得佢個味道係唔匹配佢個樣嘅🙊🙊明明隻燒鵝髀個樣好靚 但係唔知點解硬係食落去好似冇乜味咁 個鴨又無好嫩同埋好似無咩油分咁 所以冇好好食🙊個叉燒呢亦都比較乾 所以食落有少少鞋烚烚嘅感覺😂所以雖然佢好靚 但係我覺得佢比較一般 唔值得排咁耐 不過我有聽講過如果你係呢啲燒味舖 你想食靚啲 係一定要嗌佢貴啲個啲餐 我就咁嗌一個堂食既餐所以唔可以評論🤔🤣🤣·📍灣仔軒尼詩道226號寶華商業中心地舖
甘牌燒鵝拼叉燒瀨粉 $74
📍灣仔軒尼詩道226號寶華商業中心地舖
甘牌燒鵝拼叉燒瀨粉
15 分鐘 (堂食)