2019-07-28 24 瀏覽
之前已經喺尖沙咀食過幾次,今次出開銅鑼灣就試吓呢度嘅係咪一樣保持水準同之前一樣都係嗌咗佢最招牌嘅鮮椰青雞鍋,職員會喺面前即刻將雞件炒熟,再倒落鮮椰青,煮一陣就食得啦,椰青同雞一樣都好鮮甜,我哋起碼飲咗三碗湯先開始正式打邊爐首先嗌左牛拼盤細分嘅,因為想食牛唔同嘅部位,分別有牛舌心、安格斯手切牛、極上手切肥牛、牛胸爽、雪降牛粒,我比較鍾意牛胸爽,因為唔係成日可以喺出邊食到,佢食落唔係啖啖肉,但非常之爽口,感覺幾得意丸類就嗌咗手打墨魚丸同牛骨牛沖丸,兩款都非常之彈牙,牛汁丸咬落去仲有好多肉汁,牛味非常之重每次都會食牛骨髓,用嚟打邊爐真係一流,同埋真係唔係間間打邊爐都有得食㗎手工水餃嗌咗半份,呢度有樣好就係佢每樣丸類或者水餃好多都可以嗌半份,唔驚食唔晒新鮮鵝腸,煮一煮就食得,非常之爽口,點埋佢嘅醬汁就一流

新鮮鵝腸,煮一煮就食得,非常之爽口,點埋佢嘅醬汁就一流